Skip to main content
  • 3.03.2008.

Manuel Sofia MOS – Emotional Distortion (Audio Therapy)

Argentina je jedna od važnijih predstavnika na elektroničkoj sceni a već godinama Hernan Cattaneo predvodi tu istu svuda po svijetu. No, osim Cattanea postoji još veći broj autora / producenata i DJa koji kvalitetno rade. Jedan od njih je Manuel Sofia poznatiji pod pseudonimom MOS. On je sin renomiranog argentinskog pijaniste, a s DJ-ingom sve počeo baviti sa 16 godina. Sada mu je 26 i već iza sebe ima izdanja za etikete Sprout, Swift i Vapour, dok su mu među najdražim producentima Sasha, Satoshi Tomiie i Funk D`Void. Ovo je njegov debi za etiketu Audio Therapy i prema svemu sudeći očekuje ga izuzetna godina.

Piše: 

Na “A” strani produkcija “Emotional Distortion” je napravljena u driving-electro stilu prepuna emotivnih dionica i iskrivljenih harmonija, dok je na “B” strani remix iste u izdanju Popofa orjentiran ka techy / progressive žanru. Druga produkcija na B strani nosi ime “No Balls Cat” a orjentirana je ka techno zvuku.

Da ga očekuje izuzetna godina potvrđuju i pozitivne reakcije Hernan Cattanea, Nick Warrena, Tocadisca, Roger Sancheza, Mark Knighta, Chris Lakea, Marcus Jamesa te M8 Magazina.

A. Emotional Distortion
B1. Emotional Distortion (Popof Remix)
B2. No Balls Cat

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2