Skip to main content
  • marco carola
  • 20.07.2013.

Marco Carola u Vodnjanu

Sada već tradicionalni projekt  Balancea, Starsnight, u sklopu kojeg su proteklih godina u Istri nastupali Carl Cox, Richie Hawtin i Dubfire, ove godine u najveću open – air diskoteku u regiji, Lighthouse Music Club,dovodi ime koje puna dva desetljeća čvrsto drži tron techno glazbe – Marca Carolu.

Naslovna foto

marco carola
 
Marco Carola je definitivno globalni ambasador techno glazbe. Sve je započelo na jugu Italije gdje je imao vrlo značajnu ulogu u razvoju elektronske scene ranih devedesetih.  Procvat techna je iz Napulja proširio na cijeli svijet, a više od dvadeset godina kasnije, Marco je još uvijek jedan od najcjenjenijih umjetnika techno stila, percipiran jednim od ključnih faktora u vožnji ovog žanra prema vrhu elektronske glazbe. Kao priznati producent i uspješan vlasnik labela, Marco je osim pet hvaljenih albuma, uključujući i njegov najnoviji " Play it Loud" također bio odgovoran za mnogobrojne mix kompilacije.
{youtube}wAR9mxUhVew{/youtube}
 
Poznat po svom energičnom, impresivnom  three-deck stilu i dugom putovanju kroz set, Marco je ostao jednim od najtraženijih DJ-a na kugli zemaljskoj. Njegovi osmosatni setovi čine ga favoritom među obožavateljima svjetske elektronske scene. Ovog ljeta, jedno od njegovih odredišta je i LMC diskoteka gdje će svim svojim fanovima servirati set za pamćenje.
{youtube}aAWkuCXBXbo{/youtube}
 
Ulaznica  za party koji se održava u subotu, 27. srpnja,  stajat će vas 120 kuna, a nabavite ju ovdje.

{jcal_latest eventid=3151}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2