Skip to main content
  • 5.01.2009.

Marco Carola – Bloody Cash EP (Plus 8)

Talijanski techno producent Marco Carola odlučio je staviti točku na svoju hard techno produkciju i posveti se malo deep minimal zvuku. Već je izdao nekoliko EP-a tog muzičkog pravca i sa njima je postigao odličan uspjeh. "Bloody Cash" je svakako do sada najbolje izdanje na etiketi Plus 8 na kome se nalaze 4 pjesme, a svaka od njih će sasvim sigurno biti apsolutni hit u klubovima širom svijeta.

Piše: 

    
Piše: www.happynovisad.co.yu

Na svakoj od ovih pjesama ćete čuti velike raspone sintova i rifova a prva od njih “Bloody Cash” protkana je nezaustavljivim i skladnim tech ritmom. Druga na redu je “Serins”, puna uspona i padova i moglo bi se reći rađena u potpuno drugačijem okruženju. Postoje i dvije pjesme koje će se naći isključivo u digitalnom formatu.

Prva je “Pampero” , temeljno stvarana korak po korak prezentirajući tipičnu Carolinu bass liniju. Savršena za podizanje atmosfere u klubu. Druga, “Long Jump”, prilično dobrom konstrukcijom opravdava Marco-vu poziciju na sceni. Odlično izdanje koje bi svaki DJ zasigurno trebao da ima u svojoj kolekciji za predstojeću klubsku sezonu.

Tracklist:

A1 – Bloody Cash
B1 – Serin
Pampero – (Digital)
Long Jump – (Digital)

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2