Skip to main content
  • 26.05.2022.

Marco Faraone u Zadru nakon otvaranja sezone kluba Amnesia Ibiza

Amnesia na Ibizi prošlog je vikenda službeno otvorila sezonu nakon dvije godine pauze, a već ove nedjelje brend gostuje u Hrvatskoj

Piše: 


U suradnji s BSH, Amnesia Ibiza organizira sunset party Monument To The Sun u nedjelju, 29.05. na spomeniku Pozdrav suncu u Zadru. Headlineri su Marco Faraone, Patrick Topping, Lauren Lo Sung te Pablo Panda. Početak je u 17h, a ulaznice možete nabaviti na Entrio.hr

Među headlinerima ovog partya je kako smo i napisali Marco Faraone iz Italije koji je bio jedan od 15 DJa koji su imali prilike puštati na otvaranju kluba Amnesia na Ibizi u 18-satnom maratonskom partyu. U nastavku pogledajte i atmosferu sa tog događaja u video klipovima.

MARCO FARAONE

Otkad je postao rezident globalno poznatog Firentinskog kluba Tenax to je utrlo put i otvorilo vrata nastupima u klubovima kao što su Fabric, Panorama Bar i Amnesia te uz imena Jeff Mills, Chris Liebing i Ben Klock.

Svatko tko je upoznat s njegovim izdanjima – i kao DJ i kao producent i vlasnik etikete – svjestan je da je to zvuk koji je praktički nemoguće shvatiti. Marcove produkcije krasile su neke od najcjenjenijih etiketa na sceni kao što su Drumcode, Defected i Rekids, kao i njegov vlastiti UNCAGE label.

Trenutno živi na Ibizi, a 2020. je objavio više od 40 produkcija na 2 albuma i nekoliko različitih EP-ova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOSHI (@yoshi___vdb)

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2