Skip to main content
  • 12.12.2015.

Marina Karamarko na Beatportovoj listi najboljih!

Kao luka zvuka, sigurno utočište za glazbena plovila i platforma koja se trudi održati legitimitet dobrog kvalitetnog ritma Beatport je ujedno i skinuo šešir u znak poštovanja spram 15 novih label mladica.

 
Najbolje stvari su uvijek one koje se simultano razvijaju na plodnoj podlozi iskustva i staža uparenih sa svježim opcijama i inovacijama. Ovaj modus operandi vrijedi za svaku domenu života pa tako i za evoluciju elektroničke glazbe. Svoje dugogodišnje iskustvo i ljubav spram sintetičkog zvuka tako je u nešto novo prelila i naša vlastita dama za pultom Marina Karamarko

 
Miss Soulfly je tako početkom godine odlučila okrenuti leđa hiperprodukciji i konzumerizmu, koji su proklijali kao posljedica digitalne revolucije glazbe, i koncentrirati se na kvalitetu čvrsto usidrenu u jednu od najtemeljnijih ljudskih emocija, zahvalnost. Sasvim svjesna činjenice da nema svatko na kugli koju zovemo domom mogućnost raditi ono što toliko voli stvara label THANQ. Jedna jedina riječ, čija gesta i mimika je razumljiva ljudima sa svih kontinenata, postala je tako okosnica i filozofska podstruja nove etape rada.
 
THANQ sebe opisuje kao "novi početak, način evolucije kroz revoluciju, vibracija kroz zvuk koji pali svjetlo u tebi […] radi se o prihvaćanju onoga što jest, u svemu što jest. Želimo raditi stvari drugačije i vratiti nešto glazbi koja nam puni dušu radošću tolike godine."

 
Beatport je prepoznao potencijal ove domaće priče i smjestio Marinu i njen projekt na svoju listu najboljih pridošlica godine čiji posljednji dani otkucavaju na urama. Tko se još našao u dobrom društvu inovatora provjeri na Beatportovoj stranici, Breakthrough label of 2015: Underground. Što god da se događalo, išle stvari po tvom uvriježenom životnom planu i programu ili ti se svemir smijao u lice, uvijek imaš razloga za zahvalnost. Kaži hvala za ljude, situacije, pouke, prilike da radiš, stvaraš, voliš i rasteš, a na Marininu osobnu manifestaciju zahvalnosti klizni ovdje:
 
demo@thanqmusic.com
booking@thanqmusic.com
press@thanqmusic.com
info@thanqmusic.com
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2