Skip to main content
  • djs from mars
  • 11.08.2012.

Marsovci napadaju makarski Petar Pan

Posljednja atrakcija party sezone makarskog kluba Petar Pan je nastup muškog dvojca primamljivog imena i izgleda DJs From Mars 12. kolovoza (nedjelja).

Piše: 

Naslovna foto

DJs From Mars


Svoju karijeru započeli su 2004.g. remiksirajući velike pop hitove i spajajući ih sa zvukovima moderne elektronske glazbe koju produciraju Carl Cox, David Guetta ili Bob Sinclar. Jednom riječju to je mash-up na talijanski način.

Ovaj poznati talijanski dvojac uveo je pravi Mashup stav u elektronsku glazbu. Za svoje su nastupe počeli preslagivati velike pop hitove čisto iz zabave, ali ih je upravo ta zabava dovela do vodeće pozicije na Mashup sceni.
{youtube}VqyyFsHMyUo{/youtube}

Njihova remek dijela je na You tube-u pogledalo više od 10 milijuna ljudi, a brojka i dalje raste. Iza sebe imaju suradnje s najpoznatijim imenima kao što su Fragma, Ciara, Eiffel 65, Brooklyn Bounce, Coolio, Ennio Morricone i mnogi drugi. U SAD-u surađuju s Jasonom Nevinsom koji im donosi neke od najvećih mixeva.

U međuvremenu su pokrenuli turneju po cijelom svijetu. Njihova glazba nema jezičnih barijera, a kartonske glave koje su postale znak prepoznavanja do euforije dovode klubove diljem kontinenata.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2