Skip to main content
  • 27.03.2007.

Matthew Dear – Asa Breed

Audion izdaje svoj drugi album pod nazivom "Asa Breed" koji će se naći u prodaji 5. lipnja ove godine. Matthew se odlučio napraviti pauzu u pravljenju dancefloor hitova i posvetio se svojim počecima uz electro vocal pop zvuk i izdavanju svog novog albuma. "Asa Breed" je načinjen u više faza… Detroit-u i u raznim gradovima Dear-ove matične države Texas u razdoblju od dvije godine.

Piše: 

"Na ovom albumu, zatekeo sam sebe kako koristim tehnike koje sam naučio na muzičkoj akademiji u kojima preferira zvuk akustičnih instrumenata", izjavio je Matthew. Na albumu uglavnom prferiraju afrički ritmovi slični albumu David Byrne & Brian Eno 'My Life in The Bush of Ghosts'.

"Dosta stvari zasniva se na ljudskim odnosima, uglavnom između ljudi suprotnih polova", dodao ja Dear. Prvi single sa albuma je stvar pod nazivom "Deserter", koja će izaći na 10" formatu 8-og maja. Ovaj EP takođe čini Four Tet-ov remix "Deserter"-a, kao i stvar "You Know What I Would Do" koja se ne nalazi na albumu.

"Deserter" možete čuti ovdje.

‘Asa Breed’ tracklist

01. Fleece On Brain
02. Neighborhoods
03. Deserter
04. Shy
05. Elementary Lover
06. Don And Sherri
07. Will Gravity Win Tonight?
08. Pom Pom
09. Death To Feelers
10. Give Me More
11. Midnight Lovers
12. Good To Be Alive
‘Deserter’ 10" tracklist
A1. Deserter
A2. You Know What I Would Do
B1. Deserter (Four Tet Remix)

Izvor: www.happynovisad.co.yu

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk