Skip to main content

Memoari berghainskog izbacivača

Sven Marquardt, zloglasni izbacivač/ubacivač Berghain, izdao je memoare naslovljene "Die Nacht Ist Leben" iliti "Noć je život".

Piše: 

 
Knjiga pripovijeda o Svenovu životu u alternativi počev od punkerskih dana u istočnome Berlinu pa do rada na ulazu u berlinskoj techno meki, autorski ju potpisuje Judka Strittmater, a izlazak se memoara podudara s 10. obljetnicom djelovanja Berghaina.


Foto Karl Sfeir

Ono što će sigurno najviše zanimati sve čitatelje jest kako li samo odabere koga će pustiti u klub. "Nema veze kako izgledate ili tko ste. Možete biti čudnovati odvjetnik  u odijelu na dvostruko kopčanje s Gucci-Prada suprougom. Ako ostavite dobar dojam, ulazite. Puštamo i momke u maskama i u kiltovima, plavuše u stilu Pamele Anderson u dizajnerskim  štiklama koje dolaze s bradatim grdosijama i onda si na podiju leži znoj ispod pazuha. To je za mene Berghain“, slikovito je pojasnio Marquardt naglasivši kako je najvažnije biti pristojan.

{youtube}e86QuzybDmg{/youtube}
 
 "Ne bojte se. Ljudi koji se boje uglavnom nisu dobri partijaneri“, tek je jedan od zlata vrijedan savjeta izbacivača memoara koji zasada postoje tek na njemačkome jeziku, a možete ju nabaviti ovdje.
 
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop