Skip to main content
  • 18.03.2009.

Miami, Miami, Miami

Saw Recordings u Miamiu. Osnivač Saw Recordingsa, Satoshi Tomiie dovodi svoju etiketu u Miami gdje će imati 2 partija. Prvi party je zajednički s etiketom Oslo iz Njemačke pa će uz Satoshia i Hector Romera nastupiti i Frederico Molinari te Johnny D. Poslije toga spremaju party na bazenu pod imenom "Guendalina of Italy" gdje će im se još pridružiti Eric Kupper, Franck Adam i Richie Jones. Očekuje se deep house party.

Piše: 

Inače, Saw Recordings te Hector i Satoshi jako su prihvaćeni na apeninskom poluotoku stoga i ne čudi da su jedan od partya u Miamiu posvetili Italiji.

{seyretpic id=149 align=center}

Ultra Music Festival
Iz Miamia nam stižu novosti o after partiju Ultra Music Festivala. Za sada je siguran jedan after party na kojem sviraju Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Danny Tenaglia i Fedde Le Grand. Može li se poželjeti bolji line up za after?

Dynamic Music
Ova etiketa po prvi put sudjeluje na nekom partiju u Miamiu. Prvo će njihovi DJ-i gostovati kod Ben Watta na partiju gdje još sviraju Justin Martin, Will Saul i Mike Monday a sve to se odvija u Skybaru (četvrtak 26.03.). Dva dana poslije organiziraju party "Saturday I'm in Love" gdje im u goste dolazi ekipa s Poker Flat etikete – Martin Landsky, Dan Berkson & James What te Vincenzo. To je mini party s maksimalnim kapacitetom od 150 posjetitelja.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2