Skip to main content
  • WMC 2011
  • 17.11.2010.

Miami Winter Music Conference 2011

Najveća i najposjećenija svjetska konferencija Miami WMC priprema 26. izdanje a ove godine održat će se nešto ranije od uobičajenog, između 8. i 12. ožujka.

Piše: 

Naslovna foto

Winter Music Conference 2011

Domaćin je ove godine Miami Beach Convention Center te ostale aktualne lokacije na plažama Miamia gdje će se održavati dnevni i noćni partiji. 2010.g. ovaj fenomenalni događaj zabilježio je 3763 registrarana delegata iz 70 zemalja, i preko 100,000 posjetitelja koji su procirkulirali ovim događajem u 5 dana održavanja. Priređeni su mnogi seminari, radionice, izložbe i nastupi.

Klubska Scena, 2009.g. je bila partner WMC-a te kao takvi našli smo se i u njihovoj službenoj knjižici uz velike promotore ove smotre. Također svake godine  mnogo pišemo o ovom događaju te ga naši fotografi budnim okom prate. U prilogu su neke fotogalerije.

BEATPORT BEACH PARTY 2010

ULTRA MUSIC FESTIVAL 2009

Kroz 26.-godišnju povijest WMC je postao dvorac za glazbene profesionalce, audiofile i ljubitelje elektronske glazbe. Tamo proizvođači lansiraju svoje nove promotivne proizvode, glazbena i tehnološka dostignuća, te kreiraju trendove. Za vrijeme WMC-a dogodi se preko 500 susreta profesionalaca, nastupa, događaja, gdje se okupljaju legendarni i novi izvođači sa svjetske scene. Promovira se nova i inovativna glazba, pokreću globalne kampanje. Primjer su povijesni događaji poput dolaska Lady Gage 2008.g. kojoj je WMC bio odskočna daska, Rihanna (2006.g.), Black Eyed Peas (2009.g.), ili Deadmau5, David Guetta, Afrojack ove godine.

{youtube}4OliNzb_EJ0{/youtube}

Ultra Music Festival od ove godine održava se u novom terminu. Tako tisuće clubbera koji posjete WMC neće moći slušati svoje omiljene DJ-e na ovom festivalu. Termin je pomaknut 2 tjedna nakon konferencije, točnije 25. do 27. ožujka.

Do 30. studenoga registracija je samo 275 američkih dolara što uključuje ulaz na sve službene događaje u organizaciji WMC-a. Iz iskustva koji su prošli neki od naših suradnika ako ste željni dobrog partijanja ova registracija Vam je nepotrebna, jer bit će mnoštvo besplatnih beach i noćnih tuluma kao i partija gdje za gore navedeni iznos možete ludovati do besvijesti. Za one koji pak žele skupiti nove ideje, naobrazbu, susresti glazbene profesionalce WMC konferencija pravi je izbor.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju