Skip to main content
  • WMC 2011
  • 5.01.2011.

Miami Winter Music Conference i Klubska Scena opet surađuju

Kao što smo i najavili 2011.g. će biti puna iznenađenja jer Klubska Scena slavi 10. rođendan.

Piše: 

Naslovna foto

Winter Music Conference 2011

 

Tako već prvih dana rođendanske godine krećemo s izvrsnim novostima. Upravo se ovih dana očekuje potpisivanje ugovora o suradnji između najveće i najpoznatije svjetske glazbene konferencije Miami Winter Music Conference i portala Klubska Scena.

Ugovorne točke su promocija elektronske glazbe i ove konferencije na području jugoistočne Europe, od strane naše esijencije kako bi publici iz ovih krajeva približili više, sve zanimljivosti iz dalekoga Miamia.

Klubska Scena već od 2005.g. prati događanja u Miamiu a službena suradnja s organizatorom krenula je prvi put 2008.g. kad je KS postala partner konferencije. U smislu dugoročnog promoviranja cjelokupnog pokreta ali i događaja ovu suradnju stavljamo pod povećalo, pa ćete iduća 2 mjeseca kod nas čitati štošta interesantnoga vezano za manifestaciju.

WMC se ove godine održava u nešto ranijem terminu od 8. do 12. ožujka a Jelena Večić, naša ekskluzivna suradnica iz Miamia i ovaj put će obići nekoliko "beach" lokacija kao i noćnih događaja te sve popratiti budnim okom kamere.

Kako se Ultra Music Festival održava 2 tjedna poslije WMC-a sve oči uperene su 100% na konferenciju, koja bi trebala dobiti svoj puni sjaj jer će se publika više koncentrirati na sam događaj nego na zabavljanje i noćarenje po plažama i klubovima.

Naravno i WMC ima svoj kutak za opuštanje. To su tradicionalni događaji "South Beach Sessions" koji uključuju partije, predavanja, seminare, glazbeno umrežavanje s vodećim ljudima u industriji gdje je  DJ Mag jedan od suorganizatora ovog segmenta.

WMC 26. godinu zaredom promovira sve što je vezano za glazbenu industriju, umjetnost, modu, tehnologiju, biznis, edukaciju.

International Dance Music Awards
Tijekom siječnja očekujemo i početak glasanja za najbolje izvođače iz prošle godine. Natjecanje International Dance Music Awards donosi ove godine nagrade i nominacije u 57 kategorija.

Record Collectors Show
Ljubitelji vinyla moći će na jednom mjestu vidjeti toliko ploča, kolekcionara, distributera, proizvođača, i renomiranih trgovaca ovog nosača zvuka. Na istom mjestu sve se može poslušati ali naravno i kupiti.

VJ Challenge
Najbolji vizualni umjetnici predstavit će se na još jednom natjecanju za VJ-e koje lagano postaje tradicionalno.

To su samo neke od zanimljivih stvari koje se tradicionalno rade na WMC-u, a u nadolazećim tjednima pisat ćemo puno više o svemu.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk