Skip to main content
  • 2.06.2009.

Midnight House slavi rođendan uz StoneBridgea

Emisija Midnight House Radio Dalmacije ove godine ponovno slavi svoju obljetnicu rođendanskim partijem koji će se održati 22. srpnja u makarskoj diskoteci Petar Pan.

Piše: 

U goste nam premijerno dovode StoneBridgea, švedskog remixera, producenta i DJa, autora mnogih kompilacijskih CDa, te vlasnika nominacije za Grammy nagradu u 2008.g. Prilika je to da publika po prvi put na ovim prostorima čuje set ovog renomiranog glazbenika koji je već 20 godina prisutan na sceni izvodeči pritom sexy house setove. Rado je viđen gost partija u Londonu, na Ibizi, pa i dalekom Japanu. U Miamiu je StoneBridge ove godine bio najtraženiji DJ od svih iz mainstream žanra.

Na Youtube.com možete pronaći podosta njegovih radova kao i remixa koje je uspješno odradio za Armand Van Heldena, Faithless, The Shapeshifters, Seamus Haji, Ian Carey, Calvin Harris, Mischa Daniels, Robbie Rivera, Gadjo, David Morales, Axwell.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2