Skip to main content
  • alt

Mimi iz Ekstrakta: Sonus ekipa iskazuje brigu o lokalnoj sceni

Sonus za mene kao izvođača znači ponovni susret s hrpom dragih ljudi i beskrajno guštanje svirajući u najboljim tehničkim uvjetima pred vojskom ravera iz svih dijelova svijeta.

Piše: 


Osim što nam svako ljeto na Jadran dovode neka od najvećih imena elektroničke glazbe, Sonus festival je jedan od rijetkih festivala koji nama lokalnim artistima daje priliku nastupati rame uz rame s glavnim zviezdama festivala. Sonus ekipa iskazuje brigu o lokalnoj sceni i serijom Welovesound evenata koje su prošle godine pokrenuli u Zagrebu kako bi ga dodatno učvrstili na poziciji poželjne party destinacije.

Uspomena teško ću zaboraviti trenutak kada su me jedne godine zbog nevremena usred seta prebacivali sa vanjskog u unutarnji dio Aquariusa, a kako ne bi došlo do glazbene pauze desila se luda situacija da sam u jednom trenutku svirao na 2 floora istovremeno.

alt

Nakon 5 godina koliko nastupam na Sonusu teško je izdvojiti samo jedan moment koji je bio najbolji, ali se uvijek s veseljem prisjećam svoje prve svirke na festivalu kada sam došao bez velikih očekivanja, a otišao bogatiji za jedno divno iskustvo. Kada bih morao izdvojiti jednu stvar to bi bila energija organizatora uložena u nastanak ovog festivala: spoj nevjerojatnog entuzijazma i pozitivne energije našeg Dalibora Zjačića s jedne, te vrhunskog profesionalizma i tehničke uigranosti organizacije Cosmopop s druge strane.

Mimi će nastupiti drugog dana Sonusa, 21. Kolovoza u klubu Aquarius, prije Adam Beyera.

Ovaj zagrebački DJ na sceni je već 13 godina. Specifičan po svojim vinil DJ setovima, Mimi iza sebe ima nastupe na najbitnijim regionalnim festivalima kao što su Sonus festival, Exit festival i Dimensions te klubovima po gradovima Europe, od Londona, Berlina Parisa, Praga te susjednih Beograda, Ljubljane i Sarajeva. Mimi je jedan od osnivača poznate klupske večeri Ekstrakt, te rezident zagrebačkog kluba Masters.

Early bird ulaznice su rasprodane. Festivalske ulaznice za posjetitelje iz EX YU regije sada iznose 580 kn i dostupne su putem Entrio online trgovine ili prodajnih mjesta.

Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/    
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop