Skip to main content
  • 3.03.2022.

Misli lokalno, djeluj globalno: Dubrovački Future House producent DNVX

DNVX je producent iz Dubrovnika koji je krenuo sa stvaranjem glazbe kada je imao 14 godina

Piše: 


Iako je 2018. počeo potpisivati ugovore sa izdavačkim kućama, te je 2020. počeo dobivati veći broj preslušavanja na stream servisima Soundcloud, Spotify, Shazam. Iste godine pjesma “I Don’t Need You” izlazi za We Are Diamond i postiže značajnije rezultate među kojima je i 600 tisuća pregleda na Spotifyu.

2021. je bila Game-Changer za Dubrovčanina!

Potpisao je sa njemačkim labelom Future House Cloud koja slovi za jednu od najpopularnijih Future House producentskih kuća. Pjesma "Keep Dancing” izašla mu je za One Seven Music kojoj distribuciju radi Sonyeva kompanija Orchard. Također druge pjesme “Mad” i “Paparazzi” izlaze za Loud Memory koja je u partnerstvu sa Sony Belgijom te joj Orchard takoder radi distribuciju.

Zatim je po prvi put službeno potpisao sa Spinnin’ Recordsom za njihovu producentsku kuću za upcoming artiste zvanu Spinnin’ Records Talent Pool. Pjesmu "Precious Time" izbacio je Zero Cool, od jednog od najpoznatijih producenata MOTI. I takoder pjesmu "Keep Your Heart" za producentsku kuću Will Sparksa zvanu CLUBWRK.

Nova pjesma koja je cover od “Attention” od Charlie Putha također je ugledala svjetlo dana preko Loud Memory 18. veljače ove godine, te će također kao i ostale bit distribuirane Sonyjevom kompanijom Orchard.

Trenutno DNVX ima preko 5 milijuna streamova na Spotify te preko 1.7 milijuna ukupnih slušatelja na Spotify; preko 250 tisuca soundcloud pregleda na svom pofilu, a pjesme su mu bile postavljene na sveukupno preko 30 000 Spotify Playlista.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2