Skip to main content
  • miso kovac
  • 9.06.2012.

Mišo Kovač u tech-house izdanju

Što biste rekli da vam u najboljem dijelu partija ili negdje pred jutro dok plešete uz more DJ pusti "Dalmacija u mom oku" u tech-house izdanju.

Naslovna foto

miso kovac

Mi bi bili sasvim ugodno iznenađeni, i vjerujemo da bi se i Miši Kovaču svidjela nova verzija njegovog hita iako smo upoznati kako Miši nitko i ništa nije "vrijedno" na hrvatskoj estradi.

Zanimljivog eksperimentalnog tech-house izdanja Mišine "Dalmacije u mom oku" uhvatili su se mladi i uspješni Šibenčani s kojima smo vas ranije upoznali pod zajedničkim nazivom Biella & Astrall. Njihove stvari vrti čak i Richie Hawtin, a izdaju i za jake strane labele poput Bronzaija i Southparka.

Jedan od članova Biella & Astrall tima, Milan Bjelić objasnio nam je otkud se u svemu što rade izrodila ideja za remiksiranjem Mišinog hita: "Traka je napravljena sasvim slučajno i nemamo baš puno prilika i vremena experimentirati na ovakakv način, ali smo iz čiste šale odlučili prikazati Mišu u neobičnom izdanju i traka je ispala odlično te vrlo originalno. Malo smo u početku negodovali sumljajući da ce nam to narušiti dosadašnji imidž ozbiljnih producenata u techouse , techno i deep glazbi, ali baš naprotiv od samog početka smo naišli na pozitivne komentare sa svih strana i čak i sa inozemne glazbene scene koja ne zna tko je najveća hrvatska glazbena zvijezda."

Mi smo idejom oduševljeni i podržavamo hrabrost pa poslušajte preview "Dalmacije u mom oku" onako kako ju doživljavaju Biella & Astrall.

{soundcloud}https://soundcloud.com/deejay-biella/biella-astrall-dalmatia-in-my{/soundcloud}

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk