Skip to main content
  • miss kittin
  • 20.01.2012.

Miss Kittin u solo projektu

Neustrašiva Miss Kittin iz perspektive svoje uspješne karijere najbitnijim smatra povjerenje i slobodu dok se egotripovima naglas smije. Kad je riječ o ovoj djevojki držite oči i uši širom otvorene.

Naslovna foto

Miss Kittin

Caroline Herve, istetovirana djevojka crvenih usana i zanimljivog lica znana kao Miss Kittin imala je privilegiju da u glazbenom smislu odrasta uz karizmatičnog Sven Vätha i neponovljivog Laurent Garniera. Uspjela je electro clash zajedno s Hackerom održati nekomercijalnim,a i dalje jednako uživa otići na rave i isplesati se s prijateljima. Kaže da je producirati počela slučajno, da joj slava nikad nije bila bitna pa je unatoč trendovima ostala vjerna onoj da glazba govori sama za sebe. Posljednjih godina stalni je rezident na Ibizi, gdje katkad zna sa Svenom i društvom otići na pokoji after party  i urnebesno se zabaviti iako nije pretjerano pobornica istih.

Ova za pultom snažna i "divlja žena", a privatno vrlo sramežljiva i ranjiva 38-godišnjakinja uskoro će objaviti svoj treći solo projekt, novi album pod nazivom Electronic Crossover. Datum objave samo što nije izašao, a radi se o vrlo posebnom klavirskom projektu za Desolat na kojem surađuje i vokalno nastupa sa izvođačima Kris Menace,Maya Jane Coles, Acid Washed, Oxia, Pan-Pot i drugim.

Dok čekamo službenu objavu albuma, poslušajte njen posljednji DJ mix u nastavku.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop