Skip to main content
  • 19.03.2007.

Miss Lucca na turneji u Velikoj Britaniji i Irskoj

Miss Lucca je trenutno jedna od vodećih europskih ženskih DJa i producentica. Njena glazba vodi nas na putovanje kroz funky i underground techno s primjesama electra s čime je zadobila srca mnogih obožavatelja. I dok svuda po svijetu svira uz imena kao što su Hawtin, Cox, Paul Van Dyk ili Tiesto, njen inovativni producentski zvuk osvaja nagrade diljem svijeta.

Piše: 

Nakon sjajnog nastupa na Love Paradeu porastao je interes za njene usluge u Njemačkoj a onda je uslijedila i turneja po istočnoj Europi. Sada će svoj zvuk prezentirati na mini turneji u Velikoj Britaniji i Irskoj. U sklopu toga svirati će na partijima u Londonu, Leicesteru, Leedsu, Dublinu, Belfastu, Notinghamu i mnogim drugim gradovima.
Produkcija koju objavljuje za svoj label „Acapulco“ također je pobrala simpatije. Njen najveći uradak „Bodydance“ je stvar koju mnogi svjetski DJ-i imaju u svojim torbama, a čak su je i na Radio 1 uvrstili u svoj redovni repertoar tijekom emisija o elektroničkoj glazbi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2