Skip to main content
  • Miss Mavrik
  • 16.10.2010.

Miss Mavrik iz Manchestera stiže u Zagreb

Manchester, grad gdje su nekad održavani prvi partiji po skladištima rodila se Miss Mavrik.

Piše: 

Naslovna foto

Miss Mavrik

Po prvi put u zagrebački klub Boogaloo 6. studenoga dolazi jedinstvena Miss Mavrik. Inače iz Manchestera, ova prekrasna mulatkinja osvojit će Vas svojim osebujnim progressive tech-house stilom. Miss Mavrik nije samo DJ, već i producent, presenter na MTV-u, rezident na Ibizi pune 4 godine, te zaštitno lice na reklamama za Nike, Mac, Guiness. Jedna od najboljih tvrtki za proizvodnju DJ opreme (KAM DJ Equipment) angažirala je upravo Miss Mavrik za prezentaciju njihovih modela.

Luda za glazbom od svojih malih nogu, te puna pozitivne energije, Miss Mavrik (pravim imenom Claire Griffiths) dolazi prvi put u Hrvatsku pokazati kako se partija u pravim Londonskim underground klubovima.

Please welcome, Miss Mavrik.
Poslušajte njen podcast na našem portalu.

Podršku Miss Mavrik na velikom flooru daje Dub Records team, koji sačinjavaju rezident producenti Dub Way, Fabian Jakopetz a.k.a. Dechko te Damir Pushkar.

U ovom trenutku slove kao jedni od najboljih i najuspješnijih producenata u Hrvatskoj, te se dokazuju i na stranom tržištu, radeći remixeve za eminentne zvijezde kao sto su DJ Tiesto, Oliver Moldan, Spartaque. Nalazeći se na svim chartovima (Beatport, DJ Tunes, Junodownload, Trackitdown…), A otvorila su im se mnoga vrata, te se uspješno probijaju među sam vrh talentiranijih upcoming artista na svijetu. Do sada su izdali oko 60 izdanja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2