Skip to main content
  • 30.08.2022.

Miss Monique očarana Dubrovnikom objavila dojmove s nastupa u Revelinu

Prošlog petka Miss Monique je gostovala u Revelinu, dok ove subote 3.9. u klub stiže zvijezda Defecteda – Sam Divine

Piše: 


Ukrajinka Miss Monique koja je trenutno jedna od vodećih DJ-ica i producentica progressive house glazbe očarala je posjetitelje kluba u Dubrovniku. Da se izuzetno dobro provela u uoči i za vrijeme nastupa u Revelinu dokazuju foto i video materijali koje je objavila na svom Instagramu.

Njeni setovi nisu isključivo progressive house, već spaja više žanrova uključujući trance i techno. DJ-ica je iz Revelina objavila dva videa atmosfere sa svog nastupa, a iz samog grada jednu fotografiju snimljenu tijekom dana.

Njena poruka nakon posjeta Hrvatskoj glasi: "Croatia, thanks for dancing with me! You were awesome". Uz Miss Monique nastupali su rezidenti Mate Fox Banchillo i Dancelectric. Program Revelina ovog mjeseca donosi gostovanja Sam Divine (3.9.), Phil & Derek iz Cerclea (9.9.), Fedde Le Grand (13.9.), Technasia (16.9.).

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop