Skip to main content
  • 18.09.2006.

Miss Nine presents Yoshitoshi Ibiza

Posljednji CD objavljen na Yoshitoshi Ibiza seriji je mixan od Miss Nine . Mix dostojno prezentira glazbu kakva se svirala tijekom Yoshitoshi rezidencije u klubu Pacha na Ibizi. CD sadrži uratke i remixe autora poput Sultan, 16 Bit Lolitas, Morel, Eddie Amador, Dean Coleman, Behrouz, Suite 117 i drugih umjetnika iz Yoshitoshia. Miss Nine aka Kristin Schrot ima istančan „feeling“ za zvuk.

Piše: 

Njeni se setovi protežu od energičnog groovea do mnoštva vokalnih izvedbi pa i ponešto deep i progressive zvukova. Ona je uz to prva žena koja je mixala neku kompilaciju koja izlazi za Yoshitoshi Recordings, inače svjetski renomiranu tvrtku za izdanja kompilacija i albuma u svim smjerovima moderne plesne glazbe.

Krajem 2005.g. Miss Nine je prihvatia ponudu da je zastupa Bullitt Bookings, respektabilna DJ agencija koja je tada radila bookinge i za Deep Dish, Nic Fanciullia, te Danny Howellsa. Sve ove činjenice pomogle su Miss Nine da napravi „boom“ na DJ sceni. Trenutno je na turneji s dvojcem iz Deep Disha gdje nastupa po raznoraznim klubovima u svijetu (Pacha Ibiza, Space Miami, Avalon L.A., Crobar New York, Ministry Of Sound London. Ovog ljeta bila je jedna od dvoje rezidenata Yoshitoshia u Pachi. Mix izlazi 24. listopada.

Tracklisting:

1. Sultan feat. Zara “No Why”
2. 16B feat. Morel “Escape (Driving to Heaven)” (Ignas Remix)
3. Anarcrusan “In My Mind” (M.A.S. Arcadia Mix)
4. PQM “You Are Sleeping” (PQM Meets Luke Chable Vocal Pass)
5. Miss Nine "Everlasting” (Dub Version)
6. Cuba Computers “Haunting Me” (Behrouz Remix)
7. 16 Bit Lolita’s "Chuck Nology"
8. Suite 117 “Smaller” (Original Deflect Mix)
9. Sam Perez & Dariush "Across The Ocean” (Dean Coleman Dirty by Design Remix)
10. Eddie Amador feat. Joy Allura “6 AM” (Belocca & Soneec Dublife Remix)
11. 16 Bit Lolita’s “Sedna”
12. Saul B vs. Leo Girardi “Manga”

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2