Skip to main content
  • alt
  • 26.09.2015.

Miss Soulfly i najtrake ljeta iza nas

Marina Karamarko koja se suvereno smjestila iza imena Miss Soulfly jedna je od šampionki domaćeg elektroničkog matrijahata.

 
Čitavo jedno desetljeće rasta i razvoja na sceni rezultiralo je time da je danas Dj-ica, producentica i vraški dobra audio inženjerka. Prvi koraci su uvijek teži no ako zgrabiš pravu priliku vrata se počnu otvarati pa se tako Marina u nebeski svod elektro orbite lansirala pobjedom na burnovom mix off natjecanju prije tri godine.

alt

 
Kao posljedica dolazi rezidencija u ibiškom Sankeysu koja je u posljednjim sezonama evoluirala i u nastupe u izdancima Sankeysa u Londonu, New Yorku i Miamiju. Od ove godine ujedno je i ponosna vlasnica labela koji je naziv dobio po jednoj od najljepših fraza u jeziku, onoj zahvalnosti, ThanQ, s ciljem da umjesto kapitalizma i hiperprodukcije pažnju usmjeri na zahvalnost, viziju i kreativne potencijale onih oko sebe. 
 
Miss Soulfly je time i više no kvalificirana da s vama podijeli trake koje su ostavile svoj duboki trag kao soundtrack ljeta pa tako kreće s jednom od omiljenih koja je u jednakoj mjeri duboka i mračna koliko i moćna. 
Carlo Ruetz – Ordinary House (Wigbert Remix) [Deeperfect]
{youtube}L5JyZLa002U{/youtube}
 
Marc Marzenit je pak autor melodične, beskrajno groovy trake, opasne mrdalice za sve sve prilike kada imaš nešto za izbaciit kroz pokret.
Marc Marzenit – Perron (Alberto Ruiz Remix)
{youtube}FNu1ZSW2GFI{/youtube}
 
Pogled u retrovizor, pogled na ono što ostavljaš za sobom što se začudo kada gledaš čini bliže no što zaista jest donosi kompleksna traka “Retrovision”. Jedna od onih koja se gradi kockicu po kockicu, puna nasmijanog optimizma i posipana grooveom.
Kevin Over – Retrovision (Original Mix) – Noir Music 
{youtube}Z5cunMkA4bk{/youtube}
 
Znaš one kad je čuješ prvi puta. Opali te ko teretni vlak, pokupi te sa sobom i ne možeš prestati. Marina je napomenula kako se ovo odrazilo i na gaže i da su zaista rijetki oni u kojima nije bila puštena. Sve je sjelo savršeno ; melodija, groove, vokal…
Aphrohead – Let’s Prance (Radio Slave & Thomas Gandey Last Communication Remix)
{youtube}vtDMwoAMB6U{/youtube}
 
Kako nitko od nas nije u potpunosti svjetlo ili u potpunosti duboka tama već većinu dana balansiramo negdje na užetu između tako Marina iznimno voli i traku koja fino stoji na raskrižju mraačnjaka i veselice, koja je savršeni spoj techna i tech housea.
ONNO – Come On – Truesoul – TRUE1256
{youtube}rPd20-qnwUE{/youtube}
 
Eto, ako želiš s Marinom zaplesati u živo skokni 3. listopada u Nina boat club ex. Nina2. Čemu promjena imena? Pa dame moraju ponekad ubaciti neku promjenu čisto da bi učinile stvari zanimljivijima. Upad ti je 60 kn i čeka te punih 13 sati glazbe jer su uz marinu ovdje i Tommy DeClerque, Damir Hoffman, Adoo, Labozz, Nesho, Kodin, Microhell, Radical Fusion, Zlee, Psy Element,Poco Loco, Injected – Kane & Mole i San Hets.
 
Dođi, pleši, otvori sezonu, Nina se već njiše!
 
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2