Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Miss Soulfly u društvu inovativnih dama elektroničke scene

Četvrtak, 24 Ožujak 2016

Svi je poznaju kao Miss Soulfly kada je pobjedivši na Burn Residency natjecanju otišla na Ibizu predstaviti Hrvatsku, a od tamo se vratila prepuna fantastičnih dojmova i uspjeha.


Nastupila je u prestižnim klubovima bok uz bok sa svjetskim facama, a u novije vrijeme pokrenula je svoju etiketu Thanq ispred koje djeluje kao Marina Karamarko. Upravo kao takvu Beatport je uvrstio na listu "Vizionarki elektroničke glazbe", gdje drži visoku 5. poziciju sa svojom trakom "Wait A Second" izdanu na Aneyovoj etiketi Innocent Music.


Radi se o Beatport-ovom specijaliziranom izboru pjesama koje potpisuju kreativne i inovativne dame elektroničke scene i izvan nje. A naći se u društvu najboljih kao što su Emika, Steffi, Magda, Maya Jane Coles, tINI, Anja Schneider, Nina Kraviz, Monika Kruse, Jennifer Cardini, Roisin Murphy, Ellen Allien i mnoge druge, ne događa se baš često.

16. travnja
slušajte je na prvom rođendanu etikete Thanq u riječkoj Crkvi, 23.04. u zadarskom Q Baru, a 30.04. u Ambasadi Gavioli s Ninom Kraviz.