Skip to main content
  • 24.03.2016.

Miss Soulfly u društvu inovativnih dama elektroničke scene

Svi je poznaju kao Miss Soulfly kada je pobjedivši na Burn Residency natjecanju otišla na Ibizu predstaviti Hrvatsku, a od tamo se vratila prepuna fantastičnih dojmova i uspjeha.

Piše: 


Nastupila je u prestižnim klubovima bok uz bok sa svjetskim facama, a u novije vrijeme pokrenula je svoju etiketu Thanq ispred koje djeluje kao Marina Karamarko. Upravo kao takvu Beatport je uvrstio na listu "Vizionarki elektroničke glazbe", gdje drži visoku 5. poziciju sa svojom trakom "Wait A Second" izdanu na Aneyovoj etiketi Innocent Music.
{youtube}PAFhpUVFLYQ{/youtube}

Radi se o Beatport-ovom specijaliziranom izboru pjesama koje potpisuju kreativne i inovativne dame elektroničke scene i izvan nje. A naći se u društvu najboljih kao što su Emika, Steffi, Magda, Maya Jane Coles, tINI, Anja Schneider, Nina Kraviz, Monika Kruse, Jennifer Cardini, Roisin Murphy, Ellen Allien i mnoge druge, ne događa se baš često.

16. travnja slušajte je na prvom rođendanu etikete Thanq u riječkoj Crkvi, 23.04. u zadarskom Q Baru, a 30.04. u Ambasadi Gavioli s Ninom Kraviz.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk