Skip to main content
  • alt
  • 13.03.2015.

Miss Soulfly zahvaljuje svijetu, glazbi i životu

Koliko puta si kao klinac ili klinceza od svojih direktno nadređenih čuo: “Koja je čarobna riječ?”, ” Što se kaže?” i slična pitanja. Ogovor na sve njih, ali i na toliko mnogo stvari u životu, je čini se baš ta riječ – Hvala.

 
Naša domaća matrona pulteva Miss Soulfly niže uspjeh za uspjehom, radi ono što voli i radi to dobro. Ima li boljeg razloga za biti zahvalan? Tako iz zahvalnosti i potrebe da se krene korak dalje pod vještim prstima se oblikuje novi label THANQ.

alt

 
Kako THANQ opisuje sam sebe on je “novi početak, način evolucije kroz revoluciju, vibracija kroz zvuk koji pali svjetlo u tebi […] radi se o prihvaćanju onoga što jest, u svemu što jest. Želimo raditi stvari drugačije i vratiti nešto glazbi koja nam puni dušu radošću tolike godine.”
 
Label je nastao kao platforma na kojoj će se stvari raditi drugačije, na kojoj će se umjesto kapitalizma i hiperprodukcije smjestiti zahvalnost, vizija, bezgranični potencijal koji tjera na pogonsko gorivo entuzijazma samih autora, koji se potiču da podijele svoj zvuk i svoje vlastite priče. Baš svatko s kime ti se prekriži put ima priču, samo je naši protagonisti pričaju kroz tonove.
 
I snježna kugla zahvalnosti se zakotrljala, uskočite na vožnju ovdje:
 
demo@thanqmusic.com
booking@thanqmusic.com
press@thanqmusic.com
info@thanqmusic.com
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk