Skip to main content
  • miss sunshine
  • 13.11.2013.

Miss Sunshine na Pure Undergroundu

Nakon kratke pauze, Underground Rijeka se vraća te u prvoj epizodi novog Pure Underground programa dovodi jedno od najjačih imena hrvatske scene, Miss Sunshine.

Naslovna foto

miss sunshine
 
Underground Rijeka preselio se na novu lokaciju, Galileo Bar, te najavljuje kako će se  i dalje  bazirati na glazbenoj kvaliteti dovodeći kvalitetna gostovanja i uz njih imati provjerene resident DJ-eve s time da će posebnu pažnju obratiti i na vrhunski cjelokupni doživljaj clubbinga.  Kako bi tome doista bilo tako, na svojim će partyjima koristiti Funktion One sound system , po mnogima najbolji i najkvalitetniji sound system na svijetu, kojeg, usputno rečeno, riječka publika nema prilike čuti u svom gradu.  Tu su i pristupačne cijene  ulaznica jer žele da je kvalitetan clubbing dostupan svakome.
{youtube}x5gskIft85U{/youtube}
 
Tako je i upad na party s Miss Sunshine tek 20 kuna do ponoći te 30 nakon. Miss Sunshine, koja nakon Rijeke svira u Švicarskoj i Kolumbiji, pridružuju se lokalni dečki DJ Vlady, Labozz i Igorritza, a sve se odvija u petak, 15. studenog,  s početkom u 22 sata.

{jcal_latest eventid=4816}
soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.