Baner
miss sunshine

Miss Sunshine nastupa na Tomorrowlandu

Srijeda, 06 Veljača 2013

Na najvećem europskom festivalu, zavidne produkcije i prekrasne bajkovite lokacije ove će godine nastupiti i hrvatska predstavnica Miss Sunshine.

Kako bi u sportu rekli, Sunčica tj. Miss Sunshine će predstavljati boje naše zastave na Coincidence Records flooru upravo zahvaljući posljednjem izdanju i suradnji koju je ostvarila s tim belgijskim labelom. Evo što Miss Sunshine kaže povodom nastupa na Tomorrowlandu:

Do suradnje je došlo preko Coincidence Recordsa na kojem mi u ožujku izlazi EP "Thoughts & Figures". Coincidence records već tradicionalno ima svoj floor na Tomorrownlandu i tamo ću nastupati zajedno sa Rebekah (CLR, UK) te još šest drugih imena koja će biti objavljena uskoro. Jako sam uzbuđena, ovo će mi biti i prvi nastup u Belgiji, vjerujem da će biti nezaboravno iskustvo.U sljedećih par mjeseci Miss Sunshine će osim EP-a za Coincidence izdati vrlo zanimljiva izdanja poput „Third Act“ EP-a (w/ Markus Suckut rmx) za DECOY ili "Revenge" EP-a (w/ Jeroen Search & Patrick Bateman rmx) za TIC TAC TOE.

Na KMS Recordsu Kevina Soundersona izlazi njen „Ode to Music“, dok „The Year of Dissonance" (w/ Zzzzra & Fabio Scalabroni rmx) izdaje za  talijanski Biorecordings.Za sada nemamo saznanja da još netko od naših DJ/producenata nastupa na najvećem europskom festivalu koji je prošle godine posjetilo 180 000 ljudi, ali zato su u pripremi putnički aranžmani koje za vas organiziraju KS Travel u suradnji s portalom Gremonaparty.com kako bismo zajedno imali priliku otputovati na Tomorrowland, ali i na još šest drugih europskih festivala. Prve informacije o putovanjima na koje vas vodimo možete provjeriti ovdje.

Miss Sunshine nastupa na Tomorrowlandu