Skip to main content
  • alt
  • 16.07.2013.

Miss Sunshine u Zadru

Naša ponajbolja techno producentica i DJ-ica Miss Sunshine ovog vikenda pobrinut će se za sve plesne potrebe partijanera u Orange Clubu.

 
Miss Sunshine svoju priču započela je 1997. godine u rodnom gradu Osijeku. Tamo je stekla status talentirane i originalne pripadnice elektronske scene. Zahvaljujući odličnim i jedinstvenim nastupima, Sunshine je u početku obišla sve poznatije festivale i klubove u regiji, a nakon lansiranja vlastite produkcije uslijedile su ponude diljem Europe, ali i Južne Amerike  gdje je odradila i turneju.

{youtube}44O3AkmBYgI{/youtube} 

U posljednjih nekoliko godina njezinu produkciju preuzele su izdavačke kuće poput Monocline, Tic Tac Toe, Decoy i FVF, a  na njima izdaju i imena kao Pig & Dan, Tim Xavier, The Advent i Re:Axis. U aktualne zanimljivosti o Miss Sunshine valja uključiti i angažman na ovogodišnjem Tomorrowland festivalu, preko 9.000 fanova na Facebooku i novo izdanje na etiketi KMS Records, iza koje stoji legendarni Kevin Saunderson.
 
Orange Summer se održava u subotu, 20. srpnja, potporu techno dami daju Eggy i Wolfram Drescher, a vas će upad stajati 30 kuna.

{jcal_latest eventid=3609}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2