Skip to main content
  • 1.06.2011.

Mix Roger Sancheza pred vruću ljetnu turneju

Koristeći poslovicu "kvaliteta a ne kvantiteta", dobitnik Grammya, producent i DJ Roger Sanchez iz Amerike kreće na ljetnu turneju pod imenom "Release Yourself Flashing Lights" koja će obuhvatiti uglavnom klubove na Ibizi i u Grčkoj. Partiji započinju u najboljem klubu na svijetu Spaceu na Ibizi 13. lipnja, a isti dan na Ibizi i veliki Sven Väth nastupa u Amnesiji.

Piše: 

Naslovna foto

Roger Sanchez


Dvojac ne može ni u jednom trenutku biti konkurentan jer produciraju i sviraju različitu glazbu. Release Yourself se kao projekt Sancheza etablirao u brend kojem je cilj promocija kvalitetne house glazbe. Roger Sanchez će svoju turneju odraditi tri puta u Grčkom Cavo Paradisu na Mykonosu, jednom londonskom Ministry of Soundu, četiri puta u Spaceu na Ibizi te posljednji put ove godine 16. rujna u irskom Dublin.
{youtube}bWPkBQZjXg8{/youtube}

Iako je proteklih godina bilo dosta turbulencija oko ove večeri na Ibizi koja je 2009.g. preselila u Amnesiu čini se kako Roger ipak najbolji osjećaj ima u Spaceu. Ovoga ljeta tamo su mu potvrđeni i glazbeni gosti electro kvartet Far East Movement, Mark Knight, Chris Lake i Kaskade dok će jednom Sanchez vrtiti ekskluzivni 8-satni set.

Roger Sanchez – Space Mix (Ibiza 2011) by Roger Sanchez

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2