Skip to main content
  • alt
  • 15.10.2014.

Mladac Garrix dobiva serijal mini dokumentaraca

Martijn Garritsen puno je ime nizozemskog mladića kojeg vjerojatno poznajete kao Martina Garrixa. Radi se o klincu koji je sa svojih 18 godina na ovoj zemlji napravio fantastične stvari. 

 
Martin je oduvijek bio glazbeno nastrojen i već sa 4 godine primio u ruke gitaru svojim roditeljima sa 8 (da… to je bilo 2004. osjećate li se sada staro?) rekao da želi biti DJ nakon što je vidio Tiesta i Dj Jayvee-a. I tko bi rekao da si desetak godina kasnije vjerojatno i ti dragi čitatelju zatvorio oči i podigao ruke na nešto što je izašlo iz radionice ovog momka.. 
 
Naelektrizirao je top liste kada se odjednom vani našao uradak nazva “Animals” i sjeo na broj jedan u Belgiji i  Ujedinjenom Kraljevstvu. Nije razočarao ni sa “Wizards” koji je izbacio 2014. Čini se da smo tek na početku i da možemo očekivati još mnogo toga. To su uvidjeli i ljudi iz branše i napraviti seriju kratkih dokumentarnih filmića kojima će popratiti ovo putovanje.
{youtube}gCYcHz2k5x0{/youtube}

U mini dokumentarcima ćete ujedno moći pogledati što se događalo na Ultri u lijepoj našoj ali ujedmno i u backstageovma diljem Europe i malo pobliže upoznati ovog neoobično smirenog i tihog momka. Prvu petnaestominutnu epizodu  možete pogledati ovdje i vidjeti kako izgleda život ovog newcommera, iako više to vjerojatno ne možemo ni reći za njega. Uživajte i pogledajte kako je rasplesati svijet dok ostali DJ piju whiskey koji je stariji od tebe.
{youtube}XXzihfUZG1o#t=70{/youtube}

 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2