Skip to main content
  • mladen tomić
  • 13.10.2023.

Mladen Tomić za kraj ljeta -Fly with me- EP u prepoznatljivom groovy ritmu

Ovog ljeta bosansko-hercegovački producent je objavio i EP u suradnji s Miroslavom Pavlovićem

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic


Mladen Tomić je objavio svoj novi EP Fly With Me” na nagrađivanom Night Light Recordsu. “Fly With Me” donosi dvije trake – istoimenu “Fly With Me” te “Miracle” koje je iskusni banjalučki DJ i producent imao prilike svirati posljednjih mjeseci u svojim setovima diljem svijeta, kao i testirati reakcije publike.

S novim trakama, Mladen Tomić partijanere vodi na još jedno eksplozivno putovanje koje je zamišljeno da zapali plesni podij. EP je skladan u njegovom prepoznatljivom groovy ritmu, a trake žanrovski sežu od techna do tech-housea te tako stvarajući neodoljivu fuziju energije.

Beatport je traku “Fly With Me” uvrstio na Hype top ljestvicu, a renomirani DJ-evi su s novim Tomićevim EP-jem proširili svoje playliste. Sinisa Tamamovic, Joseph Capriati, Cristian Varela, Ilario Alicante, Paco Osuna, Marco Carola, Richie Hawtin, Sam Divine, Technasia samo su neki od DJ-eva koji su podržali EPFly With Me”.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2