Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Moby

Moby - Last Night

Utorak, 27 Studeni 2007
Moby priprema svoj šesti studijski album pod imenom "Last Night" a izlazi oko 10. ožujka 2008. 15 produkcija na istom snimljeno je u njegovom kućnom studiju u New Yorku a prethodno mixano i obrađeno od Dan Grech-Maguerata (Radiohead, Scissor Sisters).

Album sadrži suradnje s nekoliko gostujućih vokala kao što su MC Grandmaster Caz, Sylvia Gordon, MC Aynzli, Nigerian 419. Prvi single s albuma bit će stvar “Everyday It’s 1989”. Album je više orijentiran ka modernoj plesnoj i elektroničkoj glazbi, nego moji zadnji uratci, što je vjerojatno rezultat dugotrajnog DJ-anja posljednje vrijeme. Zaista sam presretan što mi je na albumu gostovao reper Grandmaster Caz“ – ističe Moby.

Zanimljiv podatak koji smo dobili je da posljednje vrijeme Moby rado poklanja svoju glazbu redateljima neprofitnih filmova. Svatko tko želi njegove pjesme za komercijalnu upotrebu mora prihvatiti uvjete korištenja autorskih prava s tim da se licenca ne plaća ukoliko je korištenje pjesme u projektu koji je neprofitan ili u slučaju profita sav novac se mora donirati humanitarnim organizacijama.Moby - Last Night