Skip to main content
  • 8.09.2017.

Modularno izdanje ‘ruke i mozgovi’ slijeće na još svježi Dimensions Recordings

Nedavno otvoreni Dimensions recordings predstavlja electro izdanje od četiri trake s potpisom London Modular Alliance

Piše: 

Dimensions festival prije nekoliko mjeseci objavio je after movie za svoje prošlogodišnje izdanje u kojemu su se našle trake za kojima je odmah nastala pomama. Svi su ih brže bolje zasipavali sa pitanjima, koja je ovo traka, gdje je mogu naći? Ubrzo je slijedio odgovor gdje se napominje da stiže nova 'beba' u grad, Dimensions recordings otvara svoja vrata.

Prvo izdanje albuma 'Dimensions Recording: An Introduction' rasprodalo se odmah po izlasku, a sada nam stiže novo izdanje, ovoga puta pod palicom London Modular Alliance. Tri čovjeka, Koova, Yes Effect i Pip Williams, predstavljaju svoj EP naziva 'Hands & Brains'. Modularno izdanje koje čini savršen primjer mračnih elektro zvukova, kojima zasipavaju publiku na svakom nastupu. Izdanje koje su spremili za Dimensions Recordingsu danas izlazi na površinu, prvo u obliku 12'' vinyla, a kasnije dakako i ono digitalno.

 

Također LMA, rade u Londonskom shopu gdje prodaju modularnu opremu za imena poput Thom Yorkea i Aphex Twina. 'Hands & Brain' EP u sebi sadrži 4 trake, reflektirajući njihovi enigmatični i intrigantni zvuk. Kroz cijeli EP koji su začinili i sa malo acida, proteže se cijeli spektar specifičnog elektro zvuka i demonstrirat će vam njihove vještine po kojima žele biti prepoznatljivi publici. Četiri trake koje se nalaze unutra 'Hands & Brains', 'False Prophecy', 'Drexciyan' i 'Forbidden' ispunit će vas modernim zvukovima i da ti do znanja kako budućnost žanra leži u sigurnim rukama.

Bez laptopa, bez stiskanja ikakvih gumbova, gdje se vode idejom 'mašta radi svašta' i koriste kablove koji se mjere u kilometrima, prije samo koji dan pokazali su publici na Dimensions festivalu dio svog asortimana kada su stali za pult na The Voidu. Odličan sound system u šumskom krajoliku tvrđave Punta Christo odlično je mjesto za ispipavanje teritorija svojim modularnim zvukovima. Sigurni smo da ste u potpunosti osjetili njihove bubnjevito-mračne-nepredvidljive zvukove.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2