Skip to main content
  • Moffous
  • 9.05.2010.

Moffous kreće na Meksičku turneju

Nakon prošlogodišnje jedno mjesečne brazilske turneje najnovija vijest vezana uz Dj Moffousa je da 12. svibnja krece na Meksičku turneju.

Piše: 

Naslovna foto

Moffous

Ona ce trajati 12 dana te obuhvaca svirke u Mexico City-u, Playa Del Carmen, Guadalajara i Cancun, Takodjer novi label koji je Moffous otvorio sa partnerom Jay Montesom iz Mexica dozivljava velike uspjehe na top listama i download servisima , Mixx Lab Recordings te Mixx Lab Booking koja je sluzbena booking agencija festivala ISIC u Guadalajari 19.06 na kojem i Moffous opet nastupa zajedno sa umjetnicima kao sto su: Bodyrox, Luciana, Inpetto, itd.

Ovo ljeto Moffous nastupa par puta i na ibizi , tocnije u lokalima kao sto su : El Ayun, Izayi, Km5, kao i uobicajena turneja po Jadranu gdje ce ugostiti svoje kolege dj-e iz cijelog svijeta. Takodjer iz meksika ide za Kolumbiju, u Guatemalu gdje ce predstaviti svoj zvuk kroz nove Mixx Lab uradke. Moffous je jedan od par hrvatskih DJ-a koji su svoje ime prosirili van granica HR, te u buducnosti mozemo ocekivati jos zanimljivih stvari: svirke u Engleskoj i Aziji samo su neke od njih.

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju