Skip to main content
  • moodymann
  • 1.06.2013.

Moodymannova abeceda

I dok drugi svoj najnoviji album najavljuju mjesecima unaprijed,  detroitski producent Kenny Dixon Jr iliti Moodymann ga je jednostavno izdao bez ikakve pompe.

Naslovna foto

moodymann
 
Album nazvan “ABCD” njegov je deseti album tijekom karijere koja je započela izdavanjem LP-a “Silentintroduction” na labelu Carla Craiga, Planet E, sada već davne 1997. godine, te prvi album  nakon “Anotha Black Sunday” iz 2009. godine.
 
{youtube}k1jUdqgUKho{/youtube}
 
Nevelik broj albuma Moodyman svakako može opravdati svojom DJ karijerom jer čovjek je stalno na turnejama, ali vrijeme provedeno u studiju ove se godine značajno povećalo jer je nedavno izdao i album “Demigods” zajedno s Theom Parrishem, Marcelusom Pittmanom i Rickom Wilhiteom unutar projekta 3chairs.
 
{youtube}eclwphBVQgA{/youtube}
 
Album  donosi sedam traka, izašao je, kao i svako Moodymanovo izdanje, samo na vinilu i to na njegovom labelu KDJ, a mi Moodymanna možemo ovog ljeta čuti čak dvaput – na Suncebeatu i na Dimensions.
 
Popis traka:
1.Watcha Say
2.No Time 2 Stop
3.Warnin
4.9 Nites To Nowhere
5.Watchn U
6.Run
7.Go 2 Make It
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk