Skip to main content
  • 1.09.2008.

Movement, nova klupska večer u zagrebačkom Mastersu

Movement – nova klupska večer u gradu Zagrebu za cilj ima povezati mlade ljude, dokazati da se zajedništvom može postići puno više. Ne mareći za zaradu, Movement vam želi predstaviti ono najbolje iz svijeta underground, elektronske glazbe, unijeti svježinu na scenu i pokrenuti ljude da se vrate na plesni podij, tamo gdje su nekada proživljavali naljepše trenutke života. Movement objedinjuje nekoliko mladih organizacija (DeepTech, Kućna Glazba i The Lish) odnosne njihove aktere: Daniel Kunstek, D°Gree, Brighton i Evan.

Piše: 

Klupske noći odigravati će se dva puta mjesečno, a svaki mjesec će ugostiti jedno strano (13.09. Gedess, 18.10. Nick Curly, 22.11. Manuel Tur) i jedno domaće ime. Cijeli program odvija se u zagrebačkom klubu Masters koji je prošle sezone unio toliko željene i toliko potrebne promjene na zagrebačku scenu i svojom politikom i toplinom samog kluba stvorio jedinstvenu atmosferu – zajednicu ljudi koji dijele ljubav prema glazbi.

Na krilima prošle sezone kreće se u realizaciju nove, puni optimizma i sa željom da dokažu da se u Hrvatskoj može raditi na drugačiji način, bez lova u mutnom i da svima vama mogu pružiti vrhunsko clubbing iskustvo. Za uzvrat traže jedino vašu podršku i koju kap znoja, jer vrijeme je za ples, vrijeme je za Movement!

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2