Skip to main content
  • regis
  • 14.05.2013.

Mračno techno trojstvo

Trojica techno velikana – Regis, Silent Servant i James Ruskin – otkrili su pojedinosti oko svog novog  zajedničkog projekta, labela naziva  Jealous God.

Naslovna foto

regis
Projektom će upravljati Karl O’Connor (Regis) dok je  Juan Mendez (Silent Servant) zadužen za vizualni, a James Ruskin za glazbeni dio. Jealous God djelovat će u sklopu uglednog O’Connorovog labela Downwards, labela na kojem izdaje sam Regis, ali i veliki Surgeon, te label kojim nam je otkrio divnu Camellu Lobo poznatiju kao Tropic Of Cancer

{youtube}KnuwTrpY2EU{/youtube}

Jealous God je svakako razveselio sve one koji su očajavali nad umirovljenjem Sandwella Districta, projekta Mendeza, O’Connora i Davea Sumnera (Function), a već s prvim izdanjem daje do znanja da se nikako ne radi o prosječnome labelu. 

Najavljeno za izlazak krajem svibnja, „Sicario de Dios“ potpisuju Silent Servant i španjolski producent Svreca pod  zajedničkim aliasem SS/S, a već su najavljeni i novi albumi imena kao što su O/V/R (Regis i James Ruskin) te francuska new wave grupa In Aeternam Vale.

{youtube}YZKFN9jK2uU{/youtube}

.Svako će izdanje biti popraćeno art zineom, prvih pak će 100 primjeraka biti i kolekcionarski jer će svaki kupac dobiti odabrani predmet.Tako prvo izdanje donosi  torbu, drugo bodež s ugraviranim logom labela, treće pak bedž s vojnim logom. 

{youtube}VWZE-wBNDoM{/youtube}

Ujedno vam i otkrivamo kako je James Ruskin skorašnji zagrebački gost, nešto se šuška da bi nas u bliskoj budućnosti svojom  prisutnošću mogao počastiti i Regis, ali, bez brige, o svemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2