Skip to main content
  • mrle
  • 25.04.2012.

Mrle organizira Antiporin party

Mrle iz Leta 3 odlučio je dati drugi smisao Porinu. Na Antiporinu će glazbenici i autori darovati  besplatnu glazbu svima zainteresiranima.

Piše: 

Naslovna foto

mrle

Dan prije svečane dodjele Porina u riječkoj dvorani Centar Zamet, u prostoru Hartere, točnije u Energani 4. svibnja s početkom u 21 sat održat će se prvi Antiporin. Osim što Antiporin ima za cilj osvjestiti publiku prema autorskim pravima, drugi cilj Antiporina jest senzibilizacija samih glazbenika i svih ostalih glasača za Porin.

Želimo sve te ljude koji glasuju za našu najvažniju diskografsku nagradu na neki način natjerati da poslušaju ono za što glasuju jer se tijekom godina pokazalo da mnogi uopće ne znaju za što glasaju ili pak ne poslušaju ostale nominirane. Na neki način ovom manifestacijom kritiziramo sami sebe“ – dodao je Mrle.

Antiporin ima i treći cilj: „Želimo napraviti manifestaciju koja će biti puno zanimljivija od same dodjele Porina i tako "brata po glazbi" natjerati da bude još bolji. Stvaramo pozitivan natjecateljski duh“ – tvrdi Mrle.

U petak će na Antiporin koncertu nastupiti Brkovi, Stampedo i Teška industrija, a nakon live svirke party u Energani će se nastaviti do jutarnjih sati uz DJ-a.

U subotu 5. svibnja, u istoj režiji, s početkom u podne zabava u Harteri se nastavlja. Održat će se „The Buvljak“  na tom će mjestu svi zainteresirani moći kupiti svoj primjerak statue Porina po simboličnoj cijeni od 10 kuna i odnijeti ga zauvijek kući da se pohvale užoj i široj obitelji te susjedima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2