Skip to main content
  • 1.07.2009.

MTV Clubbing Zone Festival i novi barovi u Umagu

Od osnivača ekskluzivnih klubova i barova Papaya ovog ljeta u Umag stižu nove dvije prijestolnice hedonističkih užitaka –  "Jimmy Woo Club" i "Goldfish Beach bar"! U sklopu istih organizira se i MTV Clubbing Zone Festival uz gostovanja Tom Novya, The Shapeshiftersa i drugih.

Piše: 

Novootvorena mjesta susreta mladih u prvoj svojoj sezoni pokušati će udovoljiti željama svih posjetitelja, bilo da se radi o posjetiteljima popularnih teniskih turnira ATP Umag Open ili jednostavno onima koji su u vječitoj potrazi za svojim dijelićem ljetnog raja, zabave i bijega u neki drugi svijet – svi Vi ste pozvani u najljepši istarski Beach bar-„GoldFish“ kojeg samo nekoliko metara kristalno bijelog pijeska odvaja od prekrasnog plavetnila Jadranskog mora.

Jimmy Woo Club- „Opening Night“ – 03.07.
Klub kojemu je cilj Umag pretvoriti u jednu od najpoželjnijih destinacija za mlade i one koji se tako osjećaju… Istra i ljeto u Hrvatskoj biti će bogatije za nezaobilazno mjesto ljetnih provoda u Umagu- bajkovita laguna Stella Maris dobiti će ekskluzivno mjesto vrućih ljetnih tuluma- klub JIMMY WOO. Smješten uz poznate teniske terene, Jimmy Woo biti ce "Hot Spot" popularnih službenih "ATP STUDENA CROATIA OPEN" teniskih turnira, ali i nezaobilazno mjesto eminentnih svjetskih imena glazbene klupske scene.

Jimmy Woo bio je tajni agent u popularnoj seriji Yellow Claw, a mi Vam sa zadovoljstvom otkrivamo tajnu umaškog agenta i najavljujemo uzbudljivu i glazbenim gostima zanimiljivu sezonu.

Početak ljetnog plesnog ludila u klubu Jimmy Woo zakazano je za večer 03. srpnja kada će Vas u klupskom ritmu bogatog zvuka duboko u noć voditi najbolji domaći i strani Dj-i. Svoje vrijeme na satu zaustavite i prepustite se ritmovima sexy, vocal, funky i latino house-a koji će i najtvrdokornije natjerati na bezkompromisni ples. Ljetna terasa Jimmy Woo-a s prekrasnim egzotičnim palmama uz bogati izbor bara na terasi omogućiti će Vam da tople ljetne noći zamijenite laganim povjetarcem. Na terasi se prostire VIP dio i osoblje koje će prema svakom gostu individualno pristupiti te ispuniti svaku želju.

Unutarnji prostor Jimmy Woo-a nudi plesni podij- centralno mjesto zabave uz bogati zvučni i svjetlosni sistem, a za one manje hrabrije tu su dva VIP prostora. Središnja bina na središnjem trgu pokraj ATP stadiona biti će proširena ruka Jimmy Woo-a i mjesto održavanja najvećih glazbenih zbivanja.

GoldFish Beach Bar- „Opening After Beach party“ – 04.07. (16h)
Vaš dnevni hedonistički užitak zasigurno će preplaviti plesni ritmovi koji će se širiti plažom, popularnim After Beach partyijima koji će Vam u potpunosti dočarati dojam najljepših svjetskih destinacija poput Miami Beach-a. Svakodnevni zarazni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuće koktele započinjati će svaki dan, bez iznimke, točno u 5 popodne. Rasplesane djevojke, egzotične plesačice, euforija na sve strane- na popodnevnim ljetnim tulumima u prekrasnom ljetnom baru „GoldFish“ uz setove naših biranih Dj-a svi će plesati pod istom zastavom sa istim ciljem- „Uživati u svakoj minuti ljeta“.

Danas kada je Papaya postala meka dobrog provoda, neiscrpan izvor zabave za ljude sa svih strana svijeta i obavezna destinacija svih boljih svijetskih DJ imena, naša želja je da „GoldFish Beach Bar“ ispuni sva Vaša očekivanja i više od toga. U jutarnjim i popodnevnim satima svoje uživanje s pogledom na more upotpunite velikim izborom kava, rashlađujućih sladoleda uz opuštajuće lounge ritmove Caffe Del Marra i Budha bara.

MTV CLUBBING ZONE MUSIC FESTIVAL – 29.07.-01.08.
U vrijeme održavanja ATP teniskog turnira Jimmy Woo u suradnji s MTVijem na središnjem trgu Vam predstavlja najveća glazbena imena klupske scene. MTV Clubbing Zone od 29. srpnja do 01. kolovoza ugostit će Tom Novyija, ShapeShifterse, Simon Adamsa, Davide Manalija i Sylvaina. Posjetite službene stranice www.mtvadria.com i osvojite ekskluzivne ulaznice za nadolazeći festival.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2