Skip to main content
  • 15.05.2017.

Na DANCElectric Residencyju plešeš ovo ljeto uz…

Pa da započnemo onako kako bajkama i priliči. Bilo je to davno davno prije.


Ne preko sedam gora i ne preko sedam mora, već na južnoj obali samo jednog mora gdje su vrijedne ruke krenule slagati kamenje onoga što danas poznaješ kao instituciju plesa Revelin. S punim pravom nazvan kulturnim klubom, sumnjamo da je itko od graditelja 1463. mogao predvidjeti da će utvrda kroz stoljeća mutirati u plesnu meku pogonjenu strujom. No povijest je odvrtjela svoje etape i previranja i dogodilo se baš ovo i toliko više.

Ovo više u ljetnim mjesecima donosi novo poglavlje plesne štorije čije pero u rukama drži jedan Filip, tvome plesnom alteregu poznatiji kao DANCElectricPHILIPE. Filip tako usmjerava trud i ljubav u ono što voli i dijeli to sa zajednicom pod nazivom DANCElectric Residency koji se manifestira kao klupski projekt sasvim posvećen promociji i produkciji dubokih intenzivnih plesnih iskustva s pokojim izletom u mehaničku techno zemlju. Revelin tako u petnaestostoljetnoj tvrđavi spaja duhove prošlosti i glazbe budućnosti za najbolje noći sadašnjosti i ljeta 2017.


 

Upitaš li zašto bi plesao električno i nikako drugačije odgovor ti kaže da na nekoliko sati nestaje sve osim glazbe, problemi s daleki mutni bijeli šum, podij postaje mjesto radikalne topline i prihvaćanja, bez osuđivanja, bez prohtjeva i zato što ti glazba omogućava da gledaš svijet onako kako bi on trebao biti viđen – kao konglomerat energija, žudnji, kolektivno nesvjesnih oslobođenja pod strobom, ljubaznih interakcija i stvaranja novih poznanstva.

Na DANCElectric pozornici od sada si plesao s domaćim i stranim metronomima elektronike kao što su Mark Knight, MK, Technasia, Sam Divine, Alex Kenji, Manuel De La Mare, Terry Francis, Nathan Coles, Atfc, Full Intention, Tom Bug, Drop Dopers, Damir Ludvig, PeroFullhouse, Ante Jakir, Speed, Audiometric crew, dBA, Casper, Josko Leoni kao i zvučno-vizulanim projekcijama PhiberOptic-a. Sada je vrijeme za najavu onih s kojima čekaš ljetne dubrovačke zore pa su na lineupu, uz tatu rezidencije DANCElectricPHILIPE-a samoga, potvrđeni za sada  još i:

> Solardo
> Dennis Cruz
> ANNA
> Manuel De La Mare
> Damir Ludvig
> Dj Jock
> Kosta Radman [Official]
> DJIVO
> Speed

+ vizualne vradžbine donose PhiberOptic & RO OK

FB EVENT: DANCElectric Residency ϟ Summer2017

Ne znamo sanjaju li androidi elektroničke ovce, ali znamo što sanjaju elektroničari. U očekivanju dugog toplog ljeta, mokrih noći i plesom odgođenih snova dobro nam došli u Revelin!
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk