Skip to main content
  • 31.08.2023.

Na jugu Jadrana sezona još nije ni blizu kraja jer stižu Sam Paganini, Matador, Coeus…

Ljetno ludilo u dubrovačkom klubu Revelin ne jenjava, stoga su organizatori pripremili bogat program i ovog rujna

Piše: 

Osim svakodnevnih nastupa resident DJ-eva iz cijele regije, tijekom posljednjeg ljetnog mjeseca svakog će petka nastupiti i svjetski poznati DJ-evi: Coeus, Alaia & Gallo, Sam Paganini, Matador i Pero Fullhouse (FH).

Culture Club Revelin je otvoren svakog dana od 22:30, a ulaznice se mogu nabaviti putem web stranice.Organizatori napominju kako za gostujuće DJ-eve nude posebne ponude cijena ulaznica, a promo paketi nalaze se u baru Casablanca (Zamanjina 7, Dubrovnik) te u uredu kluba Revelin (Vukovarska 30, Dubrovnik).

“Ovogodišnja sezona zamišljena je u skroz novom konceptu i za sada imamo samo riječi hvale od naše publike. Naravno, nismo ni blizu kraja, tako da je još mnogo posla ispred nas, ali do sada realizirani događaji daju nam optimizam da u sličnom tonu nastavimo i iduću godinu. Čini mi se da je tijekom proteklog tjedna ili dva porastao broj turista iako je kraj kolovoza. Budući da je visoka sezona pri kraju, realno je za očekivati neki pad u poslovanju zbog čega je naš tim tu da se poduzmu sve mjere kako bi se gostima pružio maksimalan ugođaj za vrijeme posjeta klubu“, istaknuo je booking menadžer kluba Filip Sulić, poznat po umjetničkom imenu Dancelectric. Napomenuo je da je program za rujan izrađen u skladu s prethodnim događajima, s ciljem da svatko pronađe nešto za sebe u bogatom izboru elektroničke glazbe.

Prvi dan u rujnu obilježit će Nemanja Petković, DJ i producent iz Srbije poznat pod umjetničkim imenom Coeus.  Navedeni techno producent klasično je školovan glazbenik i ta je podloga još uvijek vidljiva u njegovim deep, melodic i slojevitim singlovima. Njegova izdanja na legendarnoj etiketi Afterlife iz Berlina prihvatili su i puštali Adriatique, Oliver Koletzki, Tale of Us i mnogi drugi. Prošle je godine osvojio nagradu Ambasador za Regionalni remiks godine, a u srpnju je primio nagradu Beyond the Universe koju su po prvi put podijelili organizatori EXIT-a i predstavnici Gorkog lista kako bi odali priznanje domaćim umjetnicima koji svojim talentom probijaju okvire domaće glazbene scene.

Talijanski producentski dvojac Alaia & Gallo u poznati dubrovački klub dolaze u petak, 8. rujna. Prije deset godina a sceni su se probili svojim prvim klupskim hitom „Beat of the Drum“, koji se probio kroz Beatportove ljestvice i na kraju postao broj jedan u house žanru. Njihov produkcijski stil prožet je elementima iz brojnih različitih žanrova te njihovi dinamični, svježi i uzbudljivi setovi oduševljavaju publiku u klubovima diljem svijeta.

Sredinu mjeseca, 15. rujna, obilježit će Sam Paganini, techno legenda talijanskih korijena. Njegov singl pod nazivom „Rave“ je odmah postao klasik i bezvremensko glazbeno djelo koje je dobivši više od 100 milijuna streamova postalo najklikaniji techno singl ikada. Na sceni je od 1996. godine kada se a sceni probio svojim singlom „Zoe“ te je dvadeset godina nakon oformio svoju glazbenu izdavačku kuću JAM gdje je izdao svoja tri studijska albuma, a ističe da je to postao način za otkrivanje novih perspektivnih producenata. Tijekom godina nastupao je u legendarnim klubovima diljem svijeta, poput berlinskog Berghaina, londonskog fabrica te njujorškog Output and Cielo i na festivalima poput Tomorrowlanda,  Szigeta, Sonusa i brojnih drugih.

U petak, 22. rujna, po prvi put u Revelin dolazi irski producent Matador. Poznat po svom techno zvuku, već je deset godina na turneji te je svirao na poznatim festivalima poput Awakeningsa, Creamfieldsa, Time Warpa, Tomorrowlanda i Ultra Music Festivala, u najboljim klubovima na svijetu te glazbenim konferencijama ADE i MMW.

Kraj rujna obilježit će jedan od najutjecajnjih domaćih producenata i DJ-eva, Pero Fullhouse (FH). Vlasnik izdavačkih kuća Omega Ritam i Alfa Ritam organizirao je preko dvjesto klupskih događaja i festivala, uključujući Moondance u Trogiru. Istaknuo je da je imao više od 1.500 nastupa u skoro svim klubovima u regiji, a svirao je uz velikane scene uključujući Laurenta Garniera, Jeffa Millsa, Carl Coxa, Derricka Maya, Staceya Pullena, Mr C-ja, Richie Hawtina, i brojne druge.  Njegov nastup u dubrovačkom Revelinu, 29. rujna, obilježit će kraj turneje kojom obilježava trideset godina na sceni.
 

„Closing weekend zakazan je za vikend 6. i 7. listopada. Za sada još nećemo otkrivati headlinere, ali možemo potvrditi da ćemo opravdati očekivanja publike“,istaknuo je Sulić dodavši da je program za ljeto 2024. već u izradi i jako brzo napreduje.

Detaljnije informacije o svim događajima te obrazac za rezervaciju VIP stolova mogu se pronaći na web stranici i društvenim mrežama Revelina, to jest na Facebooku, Instagramu, Twitteru i TikToku.

sonic desktop
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.