Skip to main content
  • 5.03.2013.

Na novom albumu Armin Van Buuren radio 3 godine

Prošlo je gotovo tri godine otkad je Armin Van Buuren izbacio svoj posljednji studijski album "Mirage".

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


Jučer je ponovno obradovao svoje fanove najavom četvrtog albuma imena "Intense". Kao glavni razlog za dugu stanku u produkciji navodi rad na novoj platformi i novim crossover zvukovima. Tako će ova ikona trance glazbe zasigurno ovim izdanjem pokušati doći do novih fanova uz već postojeće.
{youtube}s1nHpfpoVXg{/youtube}

"Intense" je album koji varira od progressivea do trancea u kombinaciji sa klasičnim rock-om. "Dvije godine intenzivno sam radio na stvaranju novog albuma. Nekad sam perfekcionist i neke od ovih traka završavao sam mjesecima pokušavajući implementirati mnogo stvarnih instrumenata u produkcije, zatim live orkestar i rock bend od mog brata Ellera. Bilo je zanimljivo raditi sa svim tim talentiranim umjetnicima, pjevačima i tekstopiscima", ističe Armin.

Armin Van Buuren je nekoliko puta gostovao u Papayi na Zrću. Ove godine ga možete ići slušati sa nama u nizozemski Den Bosch na A State of Trance 600 jer smo za tu prigodu organizirali putovanje iz Zagreba u suradnji sa partnerima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2