Skip to main content
  • alt
  • 28.09.2014.

Nagrada za plesnu naciju Hrvatskoj i otvaranje Crkve hitovi tjedna

Tjedan na izmaku obilovao je odličnim vijestima te donosimo pregled onih koje su vam najviše privukle pažnju.

 
Na desetome mjestu nalazi se otvorenje zagrebačkog Galleryja uz nastup jednih od najboljih remiksera na svijetu, The Shapeshifterse, a za koje smo podijelili u upadnice. Brojne je razveselio i pregled najprodavanijih traka hrvatskog labela Family Grooves koji se smjestio na devetome mjestu.
{youtube}X06UOLg4UzY{/youtube}
 
Zadarski Q Bar najavio je svoje jesenske adute i nalazi se na osmome mjestu dok se na sedmome mjestu nalazi Netropolitan, odnosno nova društvena mreža rezervirana za one nešto dubljeg džepa.
{youtube}An7iw3WHZkk{/youtube}
 
Vijest da Marco Carola vrti traku dvojca Biella & Astrall,  "Feel My Sound", nastalu u suradnji s Tonijem Vidasom, nalazi se na šestome mjestu dok je dolazak techno legende Davea Clarkea u Zagreb na petome mjestu.
{youtube}BYYRkTOv8m8{/youtube}
 
Zagrebački DJ Cet, pravim imenom Tomislav Cetina, sinoć je odsvirao 12-satni maratonac povodom 20 godina karijere, te je razgovor s njime na četvrtome mjestu, a na  trećem se mjestu nalazi otvorenje novog kluba u Rijeci, Crkve.
{youtube}CJlwQGvq-g4{/youtube}
 
Tek nas dva dana dijele do jedinog nastupa Trentemollera u regiji i nagradna igra u kojoj smo podijelili dvije ulaznice nalazi se na drugome mjestu dok se na prvome mjestu nalazi vijest tjedna, ako ne i mjeseca, kako je Hrvatska dobitnica Ibiza DJ nagrade za Dance Nation of The Year, a koju je u ime Hrvatske primila Miss Sunshine.
{youtube}PROKQCGnIz4{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2