Skip to main content
  • 10.01.2007.

Najava programa u riječkom klubu Tesla

U riječkom klubu Tesla će se u petak, 12. siječnja održati party pod nazivom 'Elektrojka'. 'Elektrojka' je program koji se svakog petka održava s Arszenikom, Fryerom & Boodaleom , a obilježen je crvenom tematskom pozadinom. Radno vrijeme Tesle je od 21 do 4 sata iza ponoći. Inače, klub Tesla je svoja vrata otvorio krajem studenog prošle godine, nakon višemjesečnih radova koji su dotad neugledni prostor poznatiji pod nazivom Mrrak, transformirali u modernu diskoteku inspiriranu likom i djelom genijalnog vizionarskog uma, Nikole Tesle.

Piše: 

– Klub nudi trodnevni program, definiran kroz tri različite boje; plavu, crvenu i zelenu. 'Plavi četvrtak' rezerviran je za 'Strujanje', odn. nastup rezidenta Crazy Lemona i Mark Asha.

– Kao što ste već mogli pročitati, Arszenik, Boo Dale i Fryer svoj će glazbeni izričaj predstavljati petkom, u programu pod nazivom 'Elektrojka', obilježenog crvenom bojom.

– Subotom na scenu stupaju Dave Riello i Lucca Montecchi u 'Studiu 220'. Dvojac Riello – Montecchi u svojem programu nudi pregled aktualnih hitova dance glazbe.

Izvor: www.brija.com

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2