Skip to main content
  • alt
  • 11.09.2015.

Najbolje fotke ljeta su ovdje!

Kako sve lijepe stvari zaslužuju posvetu i sintezu da bi dublje utonule u svijest tako se vraćamo sa slikovnim presjekom najboljih od ljetnih festivala.

 
Veliki i mali, glasni i najglasniji, okupili su nebrojena srca pod zajednički nazivnik nezaboravnog ljeta. Pa eto ih stižu s fotografijama nositeljicama, a punu galeriju najboljih možete uhvatiti ovdje.
 
Bijela jedra Armada festivala okupila su flotu najboljih od svjetskog trancea i iskrcala ih na podij sočne zrćke Papaye. S nekoliko tisuća plesača i dva milijuna očiju na društvenim mrežama ugostila je samog vlasnika Armina Van Buurena, Andrewa Rayela, Cosmic Gate i Orjana Nilsena kao i Marloa.

alt

photo Goxmag.com
 
Četvrti puta za redom Dimensions je oljuštio patinu sa svakodnevice i otvorio portale u novo i nepoznato s preko 200 izvođača kroz četiri dana u disperziranom žanrovski razmazanom kaleidoskopu zvuka.

alt

photo Antun Rosović
 
Još jedno četverodnevno slavlje protreslo je susjednu nam zemlju. Novi Sad nije ni oka sklopio pušući glasno 15. svijećica s Exitove torte i okupivši 190 000 duša.

alt

photo Robert Midzić
 
Kamen i neumoljivo sunce pretvorili su Pažane u izdržljive čvrste ljude pa je jedino logično da se prvi Hard Island isprati baš u zrćkom Kalypsu.

alt
 photo Maja Hrvačić

 
Za sve željne skrovišta i najzakučastijih kutaka glazbenog bijega Hideout je proslavio 5 godina s rekordnim brojem posjetitelja i još jednom postao sigurna luka svima onima koji utočište traže.

alt
photo Air Alex

 
Lost theory festival ne zanima što je moguće ili nije. On je ovdje da izbriše granice realnog i nerealnog, duboko u Deringaju ugnijezdilo se mjesto na kojem je sve ono izgubljeno iznova nađeno među šumskim krošnjama.

alt

photo Air Alex
 
Zavijali smo na Mjesec iz petnih žila i s trogirske tvrđave Kamerlengo, tako maleni podno  zvijezda, slobodni i goli pred ritmom na dva dana plesne katarze Moondance festivala.

 

alt
photo Dragan Kolombo
 
U NOA klub su pak aparaturu raspakirale članice dualnog zadovoljstva koje jest NERVO. Dvije sestre blizanke protresle su klub onoga koji gradi arku da su daske jedva ostale stajati.

alt

 
Možda jesu pomalo bolesni i nastrani, ali ipak su individualni i zanimljivi, svi najbolji ljudi su takvi. Sick Individuals preuzeli su floor Papaye u velikom stilu.

alt
photo Goxmag

 
Možda najviše gorko-slatki događaj koji je obilježio ljeto bio je ispraćaj Gardena na njegovu desetu obljetnicu. Rajski vrt je umirovljen uz veliki prasak. Supernovu gušta baš onako kako zaslužuje, ali svaki prasak uz kraj označava i nove početke.

alt
photo Dragan Kolombo

 
Golema ljetna bomba Ultra Europe festivala u Splitu je okupila najveće i u ultrasoničnom bljesku se urezala u sjećanja ljeta.

alt

photo Nino Stojić
 
Inaposljetku onaj koji započinje uzvikom oduševljenja i dobrih želja za dug i plodonosan život. Viva život! Viva glazba! Viva Riva!
 
alt
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2