Skip to main content
  • 30.12.2015.

Najgledanije fotogalerije u 2015.

365. dan 2015. samo što nije stigao pa prije nego se svi skupa odlijepimo na neki dobar party i posve opustimo, za sobom lagano zatvaramo vrata tekuće godine i spremamo je na posebno mjesto u svojim memoarima.

Piše: 


Još smo Vam ostali dužni nekoliko retrospektivnih članaka koji će staviti točku na "i" velike godine kako za nas, tako i za elektroničku scenu u Hrvatskoj. Sigurno Vas zanima koje su fotogalerije pobudile najveći interes publike, pa evo rezultata koje bilježi naša statistika.

Najgledaniju fotogaleriju napravio je naš fotograf Robert Kale 31.10. u Kineskom paviljonu ZG velesajma. Radi se o partiju imena Shankhigh Halloween. Slijedi DJ Rush u Boogaloo klubu istoga autora, pa kolovoški psytrance festival u Deringaju – Lost Theory čiju fotogaleriju potpisuje Air Alex.

04. Viva Riva Zadar
05. Petar Dundov u Depou – autor Robert Kale
06. KS Takeover Epic Osijek
07. Future Sound of Zagreb – autor Robert Kale
08. Sonus Festival – autor Armin Šestić
09. Fatima Haji u Depou – autor PF PS Production
10. Ultra Europe u Splitu – autor Nino Stojić

Zahvaljujemo se svim suradnicima dobre volje koji su omogućili da i ove godine imamo kvalitetne fotogalerije iz svih dijelova Hrvatske, regije i svijeta.

Robert Kale
Air Alex
Dragan Kolombo
PF PS Production
Nino Stojić
Antun Rosović
GoxMAG
Ravers Hits
Robert Midžić
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk