Skip to main content
  • 2.06.2023.

Najgora spika u Zagrebu – Pandemonium Promo Party

Pripremite se za zaboravno iskustvo u klubu Dva Osam, 2. lipnja, od ponoći do 6 sati ujutro

Piše: 


Imat ćete priliku uživati u elektro zvucima koje će za vas pripremiti Katcha iz Ljubljane, zagrebački kolektiv Heiße Scheiße i naš voljeni Odak dok će vizuale osmisliti Ye1en.

Očekujte širok spektar žanrova, od suvremenih globalnih klupskih žanrova, latinoameričkih ritmova, elektro, ghettotech, techno, do jungla, bailea i footworka. Ne propustite ovaj zaboravni događaj, pozovite prijatelje i dođite na Najgoru spiku u Zagrebu! Vidimo se u Dva Osam na Jabukovcu!

▬ ▬ ▬

Katcha

Katcha je članica Ljubljanskog queer kolektiva Ustanova, platforme za glazbu i aktivizam podržava LGBTIQ+ zajednicu i promovira sigurnost u noćnom životu. Katcha redovito nastupa u Ljubljani i surađuje s mnogim kolektivima u tom području. Također je nastupala na poznatim festivalima poput Grounded Festivala, MENT Ljubljana, City of Women, Spider festivalu, Tresku, SONICI, kao i u Italiji. Njezini miksevi kombiniraju razne klupske žanrove, latino ritmove, electro, ghettotech, techno i još mnogo toga.

▬ ▬ ▬

Heiße Scheiße ?

Heiße Scheiße je zagrebački kolektiv koji okuplja DJ-e i vizualne umjetnike. Oni su strastveni ljubitelji brze, melodične elektronike, s žanrovima poput jungle, baile, footwork, electro i ghetto-tech. Njihovi partyji su poznati po svojoj jedinstvenoj atmosferi koja kombinira ozbiljnost i zajebanciju. Vizuali Ye1ena dodaju poseban dojam. Glavni članovi kolektiva su MKB, Meka Drina i Babiç, ali često se pridružuju i drugi DJ-i kako bi događaji bili raznovrsniji. Nedavno su pokrenuli radio emisiju "212 °F" na Radio Student.

▬ ▬ ▬

Odak

techno, breakbeat, drum n bass, jersey club, baile.

Odak je DJ isključivo za potrebe Pandemoniuma. Nije u kolektivu, ali voli glazbu. Odak svoj samodijagnosticirani ADHD najbolje prikazuje kroz žanrove kojima jaše.

▬ ▬ ▬

Cijena ulaznice:

– 4,20 € u pretprodaji
– 6,00 € na ulazu u klub
– 5,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

sonic desktop
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.