Skip to main content
  • 11.06.2018.

Najmlađi zrćki klupski sin otvorio novu sezonu aka rokaj u Rocks-u!

Uklešeš li stvari u kamenu one neminovno ostaju dok godine prolaze, a svaka priča počinje klesanjem prvoga slova, pa je ne tako davno svoj početak na kameni otok uklesao jednako kameni Rocks Beach Club!

Piše: 

Kako ljetna sezona zijeva i budi se, trajekti postaju masivne metalne zvijeri danonoćno iskrcavajući turiste gladne dugih noći i sretnih zora na jednu obalu. Nedaleko od "usred ničega" lokacije trajektne luke stoji cilj prekomorskog party lutanja, plaža Zrće na kojoj žive mega klubovi Noa beach klub, Kalypso, Papaya i Aquarius kao redovni gosti globalnih 50 najboljih. No flaneri kostotresnih polugolosti ljeta na Zrću dobili su i novi izbor u paleti beskonačnih vrućih maštanja u dnevnim i noćnim varijantama na struju, na glazbu i ljubav pogonjen od 9 ujutro do pet ujutro svakoga dana. Svježa krv je uvijek uzbudljiva, uvođenje novog lika stvara novu peripetiju, a Rocks je ovdje da ti protrese ljeto, tijelo i um na šanku lednog bara.

Kao rezidenti ovog najmlađeg brata tu su već prošloga ljeta spominjani Vic Damazi i kolega mu huligan, Vandal Steve. Iza pozadine kustoske uloge Vica krije se Adam Živić rođen u magičnoj trijadi duplih brojeva 22.11.1992 u Đakovu, a danas svojima smatra i slavonske ravni Sikirevaca. Elektronička buba je ugrizla 2008. i od lokalne rezidencije u klubu Anna, mogao si ga pronaći i u Alfi i Iguani u Slavonskom Brodu, Bonaci u Cerni, zagrebačkom Pepperu i Supercafeu, švedskom Limhamns Folkets Hus  klubu, kao i upozadini organizacije SICKYRAVEci Fest-a.

Vandalizmu mu naklonjeni rezidentski suparnjak rođeni je Beograđanin koji karijeru lansira 2009. u klubu 62. Iz Beograda puti uskoro zovu u Grčku gdje preuzima rezidencije u na Zakintosu, potom u Kavosu i Kalithei, a surađuje si klubovima Ahoy, Circo, Island Beach Resort, Almyra, Insomnia, Soly Bay… Dobar glas se koncentrično širi pa uz Grčku i rodnu mu Srbiju izvozi vještine i u Mađarku, BIH, Crnu Goru, a naći ćeš ga žanrovski negdje gdje s eu mraku pod strobom maze Progressive House i Big Room s velikim jezikom bogatih vokala u uhu. Našao si ga paralelno i na main stageu Love Festa, na Naissus House Festu, Belgrade Foam Festu, a prvi originalni single agresivnog očnjaka nazvan "Attack" izašao je 2015. s njujorškog System Recordingsa.

Koji je raspored kamenog ljeta u Rocksu pitaš? Konačni info samo što nije kapnuo sada svaki dan, pa se još malo strpi i drži oko otvorenim na Klubskoj.  Sretne vam zore na najglasnijoj plaži Hrvatske!
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop