Skip to main content
  • 17.08.2021.

Najpoznatiji svjetski klub Amnesia s Ibize, Closing Party seli na Pag

Hrvatska je glavna vijest u svijetu zabave jer prvi put u povijesti, jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia s Ibize closing party seli u Hrvatsku.

Piše: 


Čak sedam dana trajat će završni Festival "Ibiza Takeover Croatia"

Veliko je ovo priznanje za najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće, beach club NOA te BSH Events u čijoj se suorganizaciji održava Festival koji traje od 30. kolovoza do 5. rujna.

Čast nam je i veliko priznanje svima da je jedan ovakav svjetski brend izabrao Hrvatsku za svoj festival i closing party sezone. Pandemija korona virusa zatvorila je i ovog ljeta sve klubove na Ibizi, a Hrvatska je postala top destinacija!“ – ističe Drago Vukelić iz BSH Events.

Na festivalu zanimljivog imena u sedam će dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Claptone, Caal, Cinthie, Luca Donzeli, Kolsch i brojni drugi.

Amnesia s Ibize jedan je od najpoznatijih svjetskih klubova

Čak je četiri puta u periodu od 2007. do 2011. na dodjeli nagrada IDMA u Miamiju proglašen za najbolji globalni klub. Nalazi se u blizini sela San Rafael na autocesti Ibiza – San Antonio. Otvoren je 1976. kao mjesto susreta s hipi bendovima koji su svirali te s drugim aspektima hipi kulture. Te godine, filozof Antonio Escohotado potpisuje ugovor o korištenju prostora. Pokreće disko klub u prijevodu naziva Radionica zaborava.

Tu počinje jedan novi svijet, klub 1978. klub postaje Amnesia. Redaju se otvaranja i zatvaranja, a u večeri 22. lipnja 1991. godine klub je ponovno otvoren i počinje njegov strelovit uspon. Širi s 30 na 200 zaposlenika. Glavna soba i terasa svakog ljeta primaju tisuće ljubitelja elektroničke glazbe i drugih glazbenih pravaca. U klubu su se održavali brojni svjetski poznati programi kao što su Music On, Cocoon, u njemu su nastupali gotovo svi vodeći DJ-i svijeta.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSH events (@bshevents)

sonus 2
promo clubs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
promo djs
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.