Skip to main content
  • alt
  • 6.06.2015.

Najskuplja svjetska festivalska ulaznica ikada

Ah, da svakako ste več čuli za neobična mjesta na kojima možete partyijati no čini se da organizatori neprekidno traže sve spektakularnije lokacije.

 
Ponekad je party mlak, ponekad je samo ok, ponekad je eksplozivan a ponekad je potencijalno eksplozivan kao u našoj trenutnoj priči. Naime festival se održava ni više ni manje nego u gortlu ugaslog vulkana. Ovo je ekskluzivna ponuda u sklopu Secret Solstice festivala i na raspolaganju je samo jedan par ulaznica.

alt

 
Zamisli samo na kojoj potencijlanoj energiji Majke Zemlje leži ova festivalska bomba. No za ovo iskustvo i cijena je jednako tako bombastična pa će ga u mogučnosti biti pohoditi samo festivalđije čiji džepovi sežu duboko kao zečja rupa naše Alise.
 
Uključuje umjetnike poputTotally Enormous Extinct Dinosaurs, Artwork, Wu-Tang Clan, Skreama i mnogih drugih. No nama je posebno zanimljiva cifra kojom će Islandski festival svoje patrone olakšati za 200 000$. No da vam bude lakše napomennuli su kako ova festivalska ulaznica vrijedi za dvije osobe, a paket uključuje kraljvski tretman.
 
“Uključuje povratnu kartu 1. razreda od bilo kuda na planetu za dvoje, luksuznu vilu u Reykjaviku na pet noći, prijevoz helikopterom bilo gdje uključujući i do proslavljene Plave Lagune, osobne asistentne, privatnu službu prijevoza i vozača koji je spreman 24/7, privatni party na jahti od 100 stopa ( koji uključuje pucanje u glinene golubove i golf), privatnog kuhar svake noći, ručak u prostoriji koju je načinila magma unutar uspavanog vulkana, zračne ture diljem Islanda i još mnogo toga što bi i najmondenijim playbojima natjeralo sline na usta”

alt

 
Iako je ovakvo iskustvo namijenjeno samo rijetkima ipak je fini materijal za ono od čega su sazdani slatki snovi. Održat će se u vikendu kada i Electric Daisy Carneval za one nešto prozračnijih džepova, od 19. do 21. lipnja,  no zanimljivo je da karte još nitko nije kupio. Moguće je da čekaju posljednji tren, a jednako tako je moguće da ovakav festival u trenutnoj svjetskoj monetarnoj situaciji nalikuje pomalo poznatoj izjavi jedne od stvarnosti odrezane plemkinje, “Neka jedu kolače!”
 
No kako god, znate kao to ide. ako si čudan bez puno nula na računu onda is samo lud a ako si čudan s nulama na računu onda is ekstravagantan.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2