Skip to main content
  • 30.10.2023.

Najstrašnija noć u godini donosi The Yellowheads u hram sreće

Nakon gostovanja paklenog DJ trojca u sastavu Stacey Pullen, Mihai Popoviciu i Matt Sassari, Future Scope za kraj mjeseca priprema novo gostovanje

Piše: 


U utorak 31. listopada, Future Scope nastavlja sa jesenskom sezonom i u zagrebački Boogaloo u najstrašnijoj noći u godini dovodi The YellowHeads, Mladena Tomića i opasno dobru podršku – Shipu, Nerou, Tonija Juranović i Lalitu Kali.

Iza španjolskog dua The YellowHeads kriju se Jairo Juarez i Joaquin Garcia, koje je povezala zajednička strast prema glazbi. Iako svatko od njih ima svoj stil, oni su bili različitit, ali paralelni i komplimentarni. Španjolski duo, često vrti raw i peak time techno te ga drži između 135 i 148 BPM-ova. Njihove produkcije našle su se na etiketama poput Kraftek, Toolroom, Phobiq i mnogim drugim. No ono što ih posebno ističe su žute maske koje nose te su im postale zaštitni znak. The YellowHeads 2014. su zauzelu 34. mjesto na “World DJs Techno” ljestvici.

Banjalučki DJ i producent Mladen Tomić sa sobom nosi hipnotički spoj techna i tech housea. Uz nastupe i produciranje, Tomić vodi i show “Get Connected With Mladen Tomić”, programski je menadžer glavne pozornice Fresh Wave festivala te je voditelj škole muzičke produkcije i DJ-inga “ATOMIC”.

Opasnu postavu za Noć vještica zaključuju – dugogodišnji rezident i važna figura Future Scopea Shipe koji ovog puta vrti solo set, Neroa koji će pult dijeliti s makarskim DJ-om Tonijem Juranovićem. Postavu zaključuje članica Pressure kolektiva – Lalita Kali.

 

Za sami kraj organizatori poručuju “Pripremite svoje maske za najjeziviju večer godine i rezervirajte izlazak u Boogaloo!”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope HALLOWEEN Edition w. THE YELLOWHEADS

 

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.