Skip to main content
  • 7.10.2011.

Najstrašniji party na svijetu

Stuart Geddes i Rob Star osnivači su najrespektabilnije, najuspješnije i najdugovječnije klubske večeri koja je ikad postojala u Londonu – Mulletover. Geddesa smo imali prilike slušati ovoga proljeća na after partiju Faithlessa koji se dogodio u zagrebačkom Sirupu.

Piše: 

Naslovna foto

Mulletover – najstrašniji party na svijetu


Posljednje izdanje ovogodišnjeg Mulletovera priprema se za subotu, 29. listopada. Kao i do sada lokacija je još uvijek tajnovita i doznat će se sat-dva prije događaja. Jedno je sigurno, najstrašniji party na svijetu, prepun kostimiranih posjetitelja koji tradicionalno obilježavaju nadolazeću "Noć vještica" održat će se negdje, u nekom zapuštenom skladištu Londona. Poseban gost večeri je Steve Bug iz Poker Flat etikete zajedno sa svojim kolegama Audiomatique i Dessous. Iz Cocoona za DJ pult će stati Tobi Neumann.

Posljednje dodani izvođači Ivan Smagghe, Guy Gerber i Andrew Weatherall samo mogu biti potvrda kvalitete ovog neobičnog partya.
{youtube}f3cC3Q9eHX0{/youtube}

Mnogi Geddesa poznaju kao umjetničkog direktora i osnivača slavne etikete Murmur gdje je pokazao kreativnost te odličan instinkt za prepoznavanjem talenata čime je sagradio reputaciju ove kuće vrlo visoko, prvo u Londonu a kasnije i na svjetskoj sceni. Nismo se mogli oteti dojmu pa smo odmah nakon nastupa u Zagrebu kontaktirali Geddesa da snimi podcast za naše čitatelje. Upornost je nagrađena a mix objavljujemo ga sutra.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk